ZONGULDAK'ın Alaplı İlçe Belediye Başkanı CHP'li Nuri Tekin'in kızı Büşra Tekin ve Yunus Serdar Sayre çiftinin nikah şahitliğini 9'u milletvekili, kaymakam, belediye başkanı, sendika ve oda başkanları olmak üzere 15 kişi yaptı.

Ereğli Anadolu Oteli'n de gerçekleştirilen nikah töreninde ev hanımı Büşra Tekin ve esnaf Yunus Serdar Sayre çiftinin nikahını Gülüç Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirtaş kıyarken, şahitlikleri ise Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile 2 akrabasından oluşan 15 kişi yaptı.

Muharrem İnce'nin "Sayın Cumhurbaşkanı çocuk sayısı için 3 tavsiye etmişti. Sonra 5 dedi. Biz CHP olarak çocuk sayısına karışmıyoruz. Ama bizim altı okçu olduğumuzu da unutmayın" diyerek yaptığı espri alkış aldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İnce'yi tebrik etti.
Mehmet Akif Hamzaçebi, gelin Büşra Sayre'ye evlilik cüzdanını verirken, "Pırıl pırıl iki gencimiz. Yüzleri gözleri gülen. Geleceğe umutla bakan bu gençlerimiz Türkiye'nin geleceğe olan güvenini de ifade ediyorlar. Ben sizler adına ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.