Merhaba, bu gün size tanıtacağım kişi Niyara Mulyukova.

Niyara, aslen Kırımlı ve Rusya'da astropsikoloji, Çin metafiziği (fengshui ve Çin horoskobu) daha sonra Moskova'da meditatif kartlar (kartlarla içimizdeki biz) ile ilgili eğitimler almış. Rusya da bu konularla ilgili çalışmalar yaptıktan ve tecrübe kazandıktan sonra Türkiye'ye gelen Niyara, astropsikoloji ve fengshui ile ilgili sorularımı yanıtladı.

İNSANIN KENDİNİ TANIMASI VE YOLUNU YÜRÜMESİ İÇİN ÖNEMLİ

Astropsikolojinin bizim bildiğimiz astrolojiden ne farkı var?

Doğduğumuz tarihten bugüne kadar ki dönemlerdeki kişisel özellikleri ve yaşayacağımız olayları derinlemesine inceler. Ve gelecekteki döngüleri işaret ederek yol gösterir bize. Karakter, ruh, yetenekler, kendini gerçekleştirme yönlerimizi kapsar.

Peki kimlere nasıl yol gösteriyorsun?

Herkes geliyor aslında. Bazen anneler çocuklarının daha iyi bir hayat yaşayabilmesi için hangi alanlara yönlendireceklerini bilmediklerinden hangi konularda daha başarılı olacağını buradan görebiliyor. Burada çıkarttığım haritada olasılıkları gösterip yönlendirebiliyorum. Bu sayede çocuk ve aile enerjilerini çok harcamıyor. Tabi buna uymak ailenin kendi kararı ama en azından burada çocuğun potansiyelini görmelerini sağlıyor bu sistemle.

Yetişkinlerde de mesela evlilik konusunda hangi dönemlerde karşısına birinin çıkacağını yada kişi evlenecek mi yoksa haritasında evlilik yok mu gibi bilgiler. Hayatındaki dönemeçleri haritada çıkartıyoruz kişi buna göre yol alıyor. Bu da insanın kendini tanıması ve yolunu yürümesi için çok kıymetli.

YAŞAM ENERJİNİZİ DOĞRU KAPIDAN İÇERİ ALIN

Fengshui nedir ? Daha önce duymayanlar için anlatabilir misin?


Fengshui enerjiyi insanlar, nesneler ve doğa arasındaki ahenkli bir etkileşimi ifade eder. Temelinde psikoloji ve astrofizik bilimlerinden elde edilen verilerle tutarlıdır. Ben kişiye özel çalışmalar yapıyorum. Her bir insanın uğurlu tarafı var. Evini ya da iş yerini ona göre dizayn etmek gerekir. Mesela daha huzurlu uyku uyuyabilmek için yatağın yönü çok önemli. Bekarlarin evlenebilmesi için odasında bazı ritueller uyguluyoruz. Çocukların yatak odalarında daha başarılı olabilmeleri ve ebeveynlerinin sözünü dinlemeleri için, evde kavgaları azaltmak, huzurlu ortam için alanın enerjisini temizlemek için bir program hazırlıyoruz.

Herkesin evde uğurlu tarafı var dedin. Peki fengshui'de renkler ve sayıların bir önemi var mı ?

Evet . Bereket için bu yönler, tarihler önemli. Takvim oluşturuyoruz birlikte.
Mesela sizin bereket tarafınız kuzey ise gece yatarken de yattığın yön o tarafa olmalı eğer buna uymazsanız bir süre sonra baş ağrılarınız oluyor. İşyeri açarken mekanın yeri, tabela üzerindeki renk, ve ismin enerjisi çok önemli bereket olması için.

Yaşam enerjinizi doğru kapıdan içeri alın diyen Niyara, bizlerle iletişim bilgilerini de paylaştı.

GSM: 0552 283 94 05

İnstagram: @fengshui_tahmin