Ne İsrail ne Amerika ne Rusya nede kızıl Çin buna engel olabilecek bir güçtedir.

2023'lü yılların başlangıcı ile Türkiye laık olduğu lider ülke konumuna yükselecektir. Dünya bir daha Türk töresiyle ve Türk ahlakıyla huzur bulacaktır.

Bu düşünceye nereden kapıldığımı soracak olursanız; 1071 yıllarından günümüze kadar gelmiş olan sultan Alparslan’a ait bir söz aklıma her geldiğinde farklı farklı düşünceler çağrıştır. Atam sultan Alparslan şöyle demiş ben sizlere öyle bir vatan aldım ki kıyamete kadar Türklerin olacaktır. Evet, bu söze şahit isteyenler tarihe bir baksınlar 1000 yıldır başımıza neler gelmiş hangi belaları hangi yoklukla defti etmişiz. En büyük şahidi Çanakkale zaferidir.

İşte bu yüzden yüce Türk milleti hiçbir zaman karamsarla kapılmasın. Bizlerin Anadolu toprakların gelmesi ALLAH’IN dilemesi ve istemesi sonucunda gerçekleşmiştir. Bunu Hz. peygamberimiz şu hadisle müjdelenmiştir İstanbullu fetih eden komutan ne güzel komutan İstanbullu fetih eden ordu ne güzel ordu. Ve birçok hadiste müjdelen bu ordunun Türk ordusu olduğu anlatılmaktadır ( kaşgarlı Mahmut lügati).Çünkü yüce Türk milleti Allah’ın askerleri olmakla şereflendirilmiş bir millettir. Bizlerin Anadolu topraklarında olmamızın bir sebebi vardır.

Ülkemizin doğusunda güçsüz bir köpekistan devleti kurmak isteyebilirler. Lakin asıl büyük tehlike kurulacak bir köpekistan eyaleti değil asıl büyük tehlike büyük İsrail devletini kurmaktadır. Yani vaat edilmiş olarak bilen ülkemiz sınırları içerinde olan Mezopotamya diye adlandırılan Fırat ile Diclenin arasında kalan topraklarda İsrail oğulların bir devlet kurma hayalidir. israiloğulları yüzyıllardır bu düşünceyle yatıp bu düşünceyle kalkmaktadır. Deden toruna aktarılan planlar mason teşkilatları tarafından uygulanmaya çalışılmaktadır.

Ülkemiz; içimizdeki gafiller tarafından belki işgal altında olabilir. Büyük İsrail devleti projesine (bop) hizmet etmekten gurur duyanlar olabilir. Hatta tüm ordularımız ve tüm tersanelerimiz dağıtılmış olabilir. Hatta büyük işadamlarımız devlet adamlarımız İsrail hizmet etmek için kendilerini satmış olabilirler. Yani mason olmaktan gurur duyabilirler.

Ama şunu unutmasınlar…

TÜRK MİLLETİNİN SABIR TAŞININ KIRILDIĞI GÜN TÜM CİHANI KAN SARAR GÖKYÜZÜ KANA BULANIR YAĞMUR KAN OLARAK DÜNYAYA YAĞAR.

Herkes şunu iyi bilsin kimlerin neyin hesabı olursa olsun unutmayalım ki yaradan rabbimde bir hesabı var. İsterseniz bu savaşın adına 3. Cihan harbi deyin isterseniz armegedon savaşları deyin.

Türkün sabır taşı kırıldı gün tüm cihanı kan sarar gökyüzü kana bulanır, yağmur kan olarak yağar, rüzgâr Türk ismi ile uluyarak hain milletleri siler süpür.

EY YÜCE TÜRK MİLLETİ YARINLAR SENİNDİR.