Şimdilerde bakıyorum İslamcılar,ülkücüler,sağcılar,Türk İslam sentezcileri Amerikan düşmanı oldular neredeyse haydin koçlar yürüyün Amerika'yı işgal edelim modunda konuşuyorlar.

İyi de güzel kardeşlerim 1947 yılından  itibaren Türkiye toprakları ABD' ye peşkeş çekilirken neredeydiniz?

1962 yılında

''Nazım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala.

Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz dedi Hikmet''

derken bu güzel yurtsever insanları vatanında yaşayamaz hale getirenler bu gün Amerikan düşmanlığı yapıyorlar.

Elli yıldır aklınız neredeydi?

18 temmuz 1968 yılında 6.filoyu Dolmabahçe'de karşılayan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının öncülüğündeki   yurtsever gençlik  Amerikan askerlerini denize atarken ve orada onların dilinden ''Yankeee Go Home'' derken nerdeydiniz?

Elinizde çivili sopalarla Dolmabahçe yokuşundan Abdullah Gül ve arkadaşları talebe birliği adı altında Amerikan askerlerine saldıran gençlerin üzerine saldırmadı mı.

O zaman bu gençler ''Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi'' derken neredeydiniz?

Mahsuni Şerif bir türküsünde ''Defol be git yurdumdan Amerika katili katil'' derken bu insanları  vatan haini diye damgalayan sağcılar, İslamcılar değil miydi?

O günlerde nerdeydiniz?

Bu listeyi uzatmak binlerce örnek vermek mümkün, uzatmadan kısaca konuya devam edelim.

O yıllarda yani 1947 den bu güne kadar kahrolsun Amerikan emperyalizmi diyen gençler Deniz,Mahir,Hüseyin,Yusuf ve yüzlerce arkadaşı asılırken,öldürülürken o gün sizler ve bu gün hala yaşayanlar katliamlara göz yumup  sevinmediniz mi?

1973 yılından itibaren B.Ecevit Amerika'ya  '' Gölge etmeyin başka ihsan istemem'' derken,bizim  topraklarımıza ne ekeceğimize bizler ve yurttaşlarımız karar verir diyerek haşhaş ekimine izin verirken neredeydiniz?

Rahmetli Ecevit'e dünyayı dar ettiniz, ne zaman iktidar olduysa sana yağını stok ettiniz, sermayederleriniz eliyle üretimi kıstınız, her türlü yokluğu yarattınız ve Ecevit'in iktidar olmamamsı için her türlü kalleşliği yaptınız.

O günün TUSİAD'ın Ecevit aleyhine verdiği ilanları lütfen hatırlayın hatırlayamayanlar internet üzerinden bakabilir.

O gün Amerika karşıtı duran ve Amerika'yı dinlemeden Kıbrıs barış harekatını yaparken nerdeydiniz?

Amerikan ambargosunu yiyen Türkiye NATO'ya ve ABD 'ye bağımlı askeri araç gereçlerine parça bulamazken tam bağımsız Türkiye yaklaşımıyla ASELSAN'ı kurarken nerdeydiniz?

Güneydoğudaki çarpık,dağınık köy ve mezraları ortadan kaldırmak için KÖYKENT modeli sunduğunda dalga geçen sizler değil miydiniz?

Sizlerin ağa babaları Mendres ve Demirel ülkeyi küçük Amerika yapacağız,her mahallede bir milyoner yaratacağız  derken neden sesiniz çıkmadı?

Evet ülkeyi küçük Amerika yaptılar bu gününde yönetimleri sayesinde elli yılda bütün limanlarımız,bankalarımız, köprülerimiz, fabrikalarımız,topraklarımız,apartmanlarımız,yalılarımız, küçük Amerika olacağız diye Amerika'ya ve onların işbirlikçiklerine satılırken nerdeydiniz?

Bu gün ülkede milli, yerli diyebileceğimiz hiç bir şeyimiz kalmadan ABD ye ve batılılara satılırken nerdeydiniz?

Cumhuriyetin kazanımları olan Sümerbank,demir çelik fabrikaları satılırken ve gelen sıcak paralarla saraylar yapılırken, uçaklar,makam arabaları alınırken nerdeydiniz?

Köprüler yap işlet devret modeliyle bir liralık maliyet ülkeye yirmi lira maliyetle kakalanırken ülkücüler, milliyetçiler,İslamcılar, Türk İslam sentezcileri nerdeydiniz?

Sizler altmış yıldır bu ülke satılırken, bu ülkenin on bine yakın yurtsever genci kahrolsun Amerikan emperyalizmi dediği için katledilirken nerdeydiniz?(Güneydoğuda hayatını kaybeden şehit olan gençlerimiz de ayrı bir yazı konusudur.)

Ülkenin dış borcu gayri safi milli hasılanın yarısını geçtiği halde sesiniz çıkmadı.

Bu ülke ABD' ye ve emperyalist ülkeler pazarlanırken hepiniz zevk sefa içinde küçük Amerika hayalleriyle büyüdünüz.

1980 yılında askeri darbe olduğunda ABD 'nin bir numarası ''Bizim çocuklar darbeyi yaptı, başardı'' derken gıkınız çıkmadı.

Hepiniz darbecilere yağ çekmek için kuyruk oldunuz.

Bir avuç solcu devrimci o zamanın TİP genel başkanı Behice Boran ve arkadaşlarıyla Taksim meydanına çıktı ve darbeye karşıyız derken nerdeydiniz?

Behice Boran ve arkadaşları hapislerde, sürgünlerde hayatlarını sonlandırırken neredeydiniz?

Bu gün geldiğimiz noktada ABD 'nin bir eyaleti gibi el bebek gül bebek yaşadığınız ve yaşattığınız ve ülkenin başına bela ettiğiniz ABD diyorki; '' Ben sizin abinizim, ben bu ülkede ne dersem o olur'' yaklaşımı içinde tavır sergilerken bu gün ona karşı koyamazsınız.

Çünkü sizler ey sağcılar, İslamcılar,Ülkücüler,Türk İslam sentezcileri ABD 'yi bu ülkede siz büyüttünüz sizler ülkenin başına bela ettiniz.

Çünkü ABD bizim iliklerimize kadar işlemiştir ve içimizden teslim almıştır.

Bunu anlamak için FETÖ olayına bakmak yeterlidir.

Bu gün yüz bine yakın kamu görevlisi işten atılıp tutuklanırken, kamuda hala ABD beslemesi binlerce FETÖ' cünün olduğunu ve bu gün hepsinin AKP'li görünmek ve kendisini gizlemek için  iltica ettiğini bilmeyen yok.

Kendilerini gizlemek için hem Reis hem de AKP ajitasyonu yapan öncü güçlerin tamamı FETÖ'nün  gizli üyeleri olduğunu bilmeyen yok.

Bundan dolayı Amerika bu gün küstah, biliyorki sen bir şey yapamazsın,biliyorki dört yüz elli milyar dış borçla,%20 ye varan gizli işsizliğinle,eğitimde yerde sürünen yapınla meydan okuyamazsın.

Meydan okuman ise gök kubbede hoş bir seda olarak kalır ve uzayın sonsuz derinliğinde kaybolur gider.

Bunu ABD çok iyi biliyor.

Biliyorki sen meydan okursun ama sana vizeyi koyar, en yakın bakanına ve korumalarına tutuklama kararı verir,F.Gülen'i ver dersin duymaz bile senin meydan okumalarının reel karşılığı olmadığını bilir.

Eğer tam bağımsız, bağlantısız bir ülke istiyorsan İncirliği kapatırsın,Küreciği dur dersin, bütün yabacı şirketleri ve ülkenin kanını emen emperyal şirketleri millileştirirsin,ABD ye yapılan son ziyarette 11 milyar dolar uçak almak için yaptığın sözleşmeyi iptal edersin,sattığın bankaları, limanları, fabrikaları millileştirirsin ve tıpkı 1968 yılında Deniz Gezmiş ve üniversite gençliği gibi Yankee Go home ABD ve batı dersin o zaman eyyy ABD demenin reel karşılığı ortaya çıkar.

Adamlar biliyorlarki ülkenin içinde bulunduğu borç batağı ve ekonomik göstergeler bu tür radikal kararları almamıza engel.

Biliyorlarki böyle bir karar aldığında bu bir savaş nedenidir .

Biliyorlarki NATO dan çıkamazsın bu savaş nedenidir.

Biliyorlarki on beş yıldır Cumhuriyetin kazanımlarını satarak israf ekonomisine finansman sağladın.

Biliyorklarki on beş yıldır hiç yatırım yapmadan müsrif şımarık oğlanlar gibi babadan kalan malları satarak zevk sefa yaptın.

Bu gün ülkeyi bu duruma getirenler altmış yıldır ABD' nin kankasıdır ve bu durumdan kurtulmaları imkansız gibidir.

Önünde sonunda ABD ne derse o olacaktır.

Ver papazı al papazı değil al papazı bizim papaz lkalabilir olacaktır.

Bizim meşhur bir öz deyişimiz vardır.''Paran kadar konuş'' derler.

Adama derlerki ''Gücün kadar konuş''

Dünya siyaseti bu kadar basit.

Bu gün geldiğiniz yerde ellerinizle büyüttüğünüz canavarın esiri durumuna geldiğinizin farkında bile değilsiniz.

Bu gün bu ülkeyi bu duruma getirenler bu durumdan çıkaramazlar.

Elli yıldır nasılki ABD ye karşı çıkanları astılar,katlettiler, sürgün ettiler,vatan haini ilan ettilerse binlerce can vermiş insanların ahı yakalarınızda asılı durmaktadır.