TÜRKİYE'DE KÖTÜ GİDEN HİÇ BİR ŞEY YOK!..

"Bu bir itiraf ve özeleştiridir!"

Uzun yıllardır kara propaganda odakları Türkiye'de hiç bir şeyin iyi gitmediğini söyleyip yazıp dururlar. Ben de bunlardan etkilenen bir vatandaşım;))

Eğer onların bahsettiği gibi bir tablo olsaydı bu halkın bir değil yüzbin defa ayağa kalkıp isyan etmesi gerekirdi.

Bu ülkede işsizlik yoktur. Olan işsizlikte bütün dünyanın gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi makul seviyelerdedir.

Emeklimizin yaşam seviyesi her geçen gün iyiye gitmektedir. Emeklimiz mutlu ve mesuttur. Kim aksini iddia ediyorsa yalancıdır. Aksi olsaydı 10 milyonun üzerindeki emeklimiz aileleri ile birlikte ayağa kalkar memleketin gidişatını değiştirirlerdi.

Her yer okulla ve üniversite ile doludur. İnsanımız eğitilmektedir. Okullarda meslek sahibi olan gençlerimiz iş bulmakta, yuva kurmakta ve yaşamlarını sürdürmektedir.

İnsanlarımızın konut ihtiyacı yoktur. Hatta çoğumuz birden fazla konut ve yazlık sahibiyiz. Dünya da bizim kadar müteahhitti olan başka bir ülke bulamazsınız her halde! Ne demiş atalarımız "ahirette iman dünyada mekan"...

Çok şükür Cami ve din görevli sayımızda üst seviyededir. Dinimizi ve imanımızı kimse öğrenmiyorum yada öğrenemiyorum diyemez. Hatta anaokulu yaşındaki çocuklarımız bile Kuran kurslarına devam etmektedir. Ülkemizdeki özgürlüklerden en önemlilerinden biri din ve inanç özgürlüğüdür.

Hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı için kimse bir laf edemez. Eğer kara algı odakları haklı ve adaletsizlik yurduma hakim olsaydı bu halk hiç tereddüt etmez ayağa kalkar ve hakkını arardı.

Ülkemizin her yeri fabrikalar, küçük ve orta ölçekte işletmelerle doludur. Otuz milyona yakın vatandaşımız iş gücünü oluşturmaktadır.

Herkes vede emekliler onca kriz tantanasına rağmen aylıklarını almakta geçimlerini temin etmektedir. Marketler, pazarlar, AVM'ler, dükkanlar alış veriş eden insanlarla doludur. Eğer denildiği gibi bir ekonomik kriz olsaydı milyonlarca insan sokaklara dökülür nümayişler yapardı. Demek "ekonomik kriz var" demek büyük bir yalanmış.

Kara propagandanın melun sahipleri; siz bilirmisiniz ki bu ülkede milyonlarca hanenin ışığı yanmakta, milyonlarca arabaya benzin konulmakta ve fırınlarda milyonlarca ekmek üretilmektedir! Açlık edebiyatında haklı olsanız bunların hangi biri olurdu?

Bugün ülkenin dört bir yanı otoyollarla örüldü. Kimin Yavuz Selim, Osman Gazi, Çanakkale köprüleri var? Ya hızlı trenler, denizin altından geçen Avrasya Tüneli, havaalanları, yüzlerce uçaktan müteşekkil hava filosu! Bir de Siha ve İhalarımız ile milli savunma sanayimizin gelişimi var ki, hiç sormayın!

Neymiş şehitlerimiz varmış bölücü terör azmış! Halkın sesi çıkıyor mu, buna? Bir halk kadar olamadınız (müzmin itirazcılara diyorum)! Onlar vatan için ölünmesi gerektiğini biliyor ama siz nankörler bu gerçeği kabul bile etmiyorsunuz!!!!

Ekonomik kriz filan yok! Dünya sıkıntıda bize de biraz yansıyor... Görmüyor musunuz milyonlarca üreticimiz, çiftçimiz, köylümüz hakkını alıyor ki, sesi çıkmıyor halinden pek bir memnun!

Biz bu topraklarda sizin gibi felaket tellallarına rağmen binlerce yıldır böyle yaşayıp gittik... Bir de özelleştirmeleri "vatan satılıyor" yaftası yapıştırmanız var ya, iyiden iyiye kötü niyetinizi ortaya koyuyorsunuz! Hani vatan durduğu yerde duruyor bir yere gittiği yok... Sizi gidi yalancılar sizi!

Bir de sayıları milyonlarca ifade edilen sığınmacı konusu var ya, orada da halt etmişsiniz. Harcanan para milletin parası! Bu ülke milletin ülkesi istediği ile toprağını da ekmeğini de paylaşır. Milletin bir itirazı var mı? Yok... Bırakın siz onun adına konuşmayın!

Vatandaşlarımız iyi bilmelidir ki, her şey yolundadır ve her geçen gün iyiye gitmektedir. Aksini söyleyenler kötü ve art niyetlidir. Bunlar insanlarımızı üzmek, moralini bozmak, psikolojisini sarsmak istemektedir.

İroni yaptığımı düşünen varsa yanılıyorlar. Gerçek bu yani ülke iyi durumda vatandaş memnun... Diyorum ya, sizin iddia ettikleriniz doğru olsa bu insanları tutmak mümkün olmazdı. Kara propaganda odaklarından etkilenen insanlarımız bir de bardağın dolu yanından baksınlar ne kadar yanıltıldığımızı daha iyi görecekler.

Bunlar iyi günlerimiz merak etmeyin daha iyi günlerde gelecek!