Türk Halk Müziği sanatçıları Van için bir araya geldi. Şişli Belediyesi ve Sanatçı Yavuz Bingöl’ün öncülüğünde organize edilen “Türkülerimiz Van İçin” konserine 20’ye yakın Türk Halk Müziği sanatçısı katıldı. Konserde elde edilen gelirler ise deprem mağdurlarına gönderilecek. Bir televizyon kanalından canlı yayınlanan konserde Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da yer aldı.

FOTO GALERİ İÇİN BURAYI TIKLAYIN!


Van’da yaşanan depremin ardından, depremzedelere yönelik yardım kampanyaları hız kesmeden sürüyor. Türk Halk Müziği sanatçıları da bu kervana katıldı. Sanatçı Yavuz Bingöl öncülüğünde örgütlenen 20’ye yakın Türk Halk Müziği sanatçısı, geliri depremzedelere gönderilmek üzere bir konser organize etti. İstanbul Kongre Merkezi’ndeki konserde, Yavuz Bingöl, Zara, Yeni Türkü, Arzu, Belkıs Akkale, Erdal Erzincanlı, Edip Akbayram, Gülay, İzzet Altınmeşe, Onur Akın, Volkan konak, Suavi gibi ünlü sanatçılar türkülerini seslendirdi. Programın açılış konuşmasını Gazeteci Yazar Can Dündar yaptı. Dündar, deprem sonrası yaşanan birlikteliğe dikkat çekerek, bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.

Programa Avrupa Bakanı Egemen Bağış ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Bağış ve Sarıgül protokolden konseri dinledi.