atv’nin sevilen dizisi 'Tövbeler Tövbesi' ekibi çekimler için soluğu Kartepe'de aldı.

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Tövbeler Tövbesi' İstanbul'da süren çekimlerin ardından önceki iki gün Türkiye'nin deniz manzaralarına sahip birkaç dağdan biri olan İzmit Kartepe'de çalıştı.

Tövbeler Tövbesi'nin çekimleri tüm hızıyla sürüyor... Dizi ekibi, son olarak çekimler için İzmit'in Kartepe kayak merkezine gitti. Yağan karın altında hareketli geçen çekimlerde ekip komik anlar yaşadı. Cemal Toktaş (Mahir Akdağ), Tuba Ünsal (Pelin), Fulya Zenginer (Fidan) ve Keremcem'in başrolü paylaştığı dizi ekibi yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ederek, soğuk havaya rağmen saatlerce çekimleri sürdürdü.

TUĞBA ÜNSAL'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Çekimler sırasında Tuğba Ünsal'a 8 Aralık dogum günü için süpriz dogum günü partisi hazırlandı. Ekip Kartepe'deki son sahneyi çektikten sonra Taner Akvardar'ın paydos vermesiyle bir garson elinde pastayla sete girdi. Ünsal'ın doğum günü şerefine şampanya patlatıldı. Ekibin bu sürprizi karşısında ne yapacağını şaşıran Ünsal gelen tebrikleri kabul ederken dogum günü vesilesiyle tüm ekip sabaha kadar eğlendi. Keremcem Ünsal için gitar çalıp şarkılar söyledi. Cemal Toktaş, Ahmet Kaynak, Serdal Genç ve Onur Dikmen darbuka ve şarkılarla Keremcem'e eşlik etti.

KEREM VE FULYA'NIN ZOR ANLARI

Keremcem Kartepe'deki çekimlerde zor anlar yaşadı. Sahnenin çekildiği ortamın karlı olması sebebiyle ayağı kayan Keremcem, bir süre ayakta kalmak için çabaladı, son anda dengesini sağladı.

Ekip paydos verdikten sonra oyuncular ve set çalışanları arasında büyük bir kartopu savaşı başladı. Fulya Zenginer bir kaç ekip arkadaşına ve Keremcem'e gizli gizli yaklaşarak suratına kar attı. Keremcem'in Zenginer'den intikamı acı oldu ve Keremcem'in koruması ve soförü Zenginer'i havaya kaldırdı. Bunun üzerine tüm ekip Zenginer'i kar yağmuruna tuttu. Kara gömülen Zenginer'i bu durumdan yapım koordinatörü kurtardı. Çekimlerde hem eğlenen hem de üşüyen Keremcem ve Zenginer dış çekimlerde birbirlerine karate hareketleri yaparak ısınmaya çalıştılar.