İnternette insanlara film seyretmeleri için imkan sunan birçok site mevcuttur. Ancak bu kadar fazla sayının olmasına rağmen kaliteli hizmet alacağınız adres sayısı ise oldukça kısıtlıdır. Bu adresleri seçerken ise önemli kriteleri dikkate almak film zevkimizin baltalanmaması için önemlidir. İlk olarak alt yapı olarak gelişmiş bir site olmalıdır. Yani hd kalitesinde görüntüleri donmadan size seyrettirme imaknı bulunmalıdır. Diğer bir kriter de yeterince filmi o adreste bulabilmenizdir. Eğer çok az sayıda yapım ile hizmet sunmaya çalışan bir siteye giderseniz aradığınız filmi bulamayacığınız gibi zaman kaybına da uğrarsınız. Diğer bir dikkat edilmesi gereken unsur ise filmlerin hem parça parça hem de tek parça halinde orada bulunması. Bu da mevcut duruma göre büyük önem arz edebilir. Bu nedenle de fullonlinefilmizleme işlemini iyi hizmet sunan bir adresten yapmanızda fayda vardır.

Çocuk Gelinlerin Dramını Anlatıyor
Hayat bazı zamanlarda insana doğuşundan itibaren zorlukları yüklemeye başlar. Hatta öyle ki bunlar birgün geldiğinde tüm hayatları boyunca sırtlarında taşıyacakları birer kambur haline gelir. Toplumların kadına karşı baskıcı ve değer vermeyen yaklaşımları bir süre sonra onları metalaştırma ve alınıp satılan bir eşya haline getirme başlar. Bizim toplumuzun da kanayan yaralarından biri olan çocuk gelinler bu anlayışın bir ürünü olarak hala yer bulmaktadır. Daha oyun çağında olan bu küçük insanların sırtlarına bir anda bir ailenin sorumluluklarının yüklenmesi birçok zaman intiharlara varan buhranların oluşmasına neden olmaktadır. Tabii bunda katkısı bulunan toplum ve aile bireyleri ise ısrarla herhangi bir sorumluluğu üstlerine almamaktadırlar. Kültürel ve sosyal anlamda gelişmemiş toplumların bir sonucu olarak ortaya çıkan bu tür tablolar ne yazıktır ki insanların hala hayatlarını söndürmeye devam etmektedir. Bununla birlikte farklı kültürlere ait toplumların bir arada yaşamaya çalışması da toplumsal hoşgörü ya da kavga ortamının orataya çıkmasına neden olmaktadır. Buna ise burada birlikte yaşamaya çalışan insanların hayata ve birbirlerine bakış açıları oldukça etkili olmaktadır.

Gerçek Bir Hikayeden Esinlenerek Çekildi
Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak da ortaya çıkan ve 2014 yılında vizyona giren bu yerli filmin yönetmenliğini Erhan Kozan yapıyor. Senaryosu gazeteci Evrim Kanpolat tarafından gerçek bir olaya dayalı olarak yazılan eserin yapımcılığını ise Sami Dündar üstlenmiş. Filmde yer alan oyunculara baktığımızda ise Burçin Terzioğlu, Dilek Çelebi, Necip Memili, Turgay Tanülkü, Berke Hürcan, Miray Akay, Melisa Celayir, Tunç Oral, Görkem Eşgünoğlu, Melis Kara, Ümit Çırak, Şefika Ümit Tolun ve Gürsu Gür gibi iismleri görüyoruz.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Köyde Yaşayan Diyarbakırlı Kızlar
Halam Geldi izlediğinizde hem çocuk gelinlerin acıklı hikayelerini hem de birbirinden oldukça farklı iki toplumun yan yana yaşaması durumunu canlı olarak sahnede gözlemleme şansını yakalayacaksınız. Filmde, Kuzey Kıbrıs Tük Cumhuriyeti'nde tam sınırda yer alan bir Türk köyü olan Akıncılar'da yaşayan Dyarbakırlı hepsi 13 yaşında olan 3 kızın hikayesi anlatılıyor. Bu 3 kız, çocuk gelin olmanın ne demek olduğunu tüm izleyenlere yaşadıkları ile anlatırken aynı zamanda yönetmen farklı kültürlerin de yan yana nasıl göründüğünü aktarmaya çalışıyor. İbretlik ve izlenilmesi gereken bir yapım olan eser oldukça dramatik sahnelerle dolu.