Akıllı telefonların popüler sohbet uygulaması Whatsapp artık Android Wear işletim sistemli akılı saatlerde sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek!

Geçtiğimiz haftalarda beta uygulamasına Android Wear desteği ekleyen WhatsApp, 2.11.362 güncellemesiyle birlikte bu desteği Play Store'daki uygulamasına getirdi.

Bunun anlamı, WhatsApp mesajlarınızı Android Wear'lı saatinizde görmek için artık beta sürümünü kullanmanıza gerek yok. Asıl uygulamaya yapılan güncelleme, WhatsApp'a Android Wear üzerinden tüm mesajı görüntüleme, iç içe mesaj görüntüleme ve kaydırabilme, ses ile cevap verme işlevlerini kazandırıyor. Gelen mesajları yok saymak için çoğu Android Wear uyarısında olduğu gibi sürüklemeniz yeterli oluyor.

Güncelleme, "geliştirilmiş mesaj depolama güvenilirliği" gibi çeşitli onarımlar da getiriyor. Bunların dışında güncelleme, önemli bir yenilik sunmuyor.



ANDROID WEAR NEDİR?

Android Wear Google'ın akıllı saatler için geliştirdiği bir işletim sistemi... Tıpkı telefonlar için geliştirilen Android'in saatlere özel olan sürümü olarak da düşünebilirsiniz. LG, Samsung ve dünyanın önde gelen diğer teknoloji devlerinin ortak kullanacağı bu işletim sistemi, akıllı saatlerin daha stabil olarak kullanılmasını sağladığı gibi, Android telefonlarla da daha etkin bir şekilde etkileşimde kalmasını sağlıyor.