Türkiye genelinde Net Tavsiye Skoru’ndaki liderliğini 5 yıldır devam ettiren Vodafone, İstanbul’da da en çok tavsiye edilen operatör oldu. GfK Türkiye tarafından yapılan araştırma, Vodafone’luların operatörlerini gönül rahatlığıyla tavsiye ettiklerini ortaya koydu. Türkiye genelinde yaklaşık 21 milyon abonesi bulunan Vodafone’un İstanbul’daki abone artış oranı, şirketin geçen yılki büyüme oranının iki katı olarak gerçekleşti.

28 Haziran 2015 – Türkiye’nin dijital geleceğine liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren ve aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen operatör olan Vodafone, İstanbul’da da en çok tavsiye edilen operatör oldu. GfK Türkiye tarafından aylık olarak yapılan ve mobil operatör abonelerinin kendi operatörleri ile deneyimledikleri servis kalitesi doğrultusunda operatörlerini aile ve yakın çevrelerine net tavsiye etme oranını ölçümleyen Net Tavsiye Skoru İzleme araştırması, Vodafone’un İstanbul’da da kullanıcılar tarafından en çok tavsiye edilen operatör olduğunu ve Vodafone’luların operatörlerini gönül rahatlığıyla tavsiye ettiklerini ortaya koydu. Türkiye genelinde yaklaşık 21 milyon abonesi bulunan Vodafone’un İstanbul’daki abone artış oranı, şirketin geçen yılki büyüme oranının iki katı olarak gerçekleşti.

Ender Buruk: “Net Tavsiye Skoru’nda 5 yıldır lideriz”

Vodafone’un Türkiye genelinde uyguladığı müşteri memnuniyeti odaklı programı sayesinde Net Tavsiye Skoru’ndaki lider konumunu 5 yıldır sürdürdüğünü belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, İstanbul’da elde edilen sonuçlar hakkında şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak stratejimiz, müşterilerimizin ‘Vodafone’ algısını kalite odaklı ürün ve servislerle sürekli yükseltmeye, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye dayanıyor. Bu doğrultuda, müşterilerimize dokunduğumuz yerlerde onların tavsiye skorlarını inceliyor ve gerekli aksiyonları alıyoruz. Mevcut müşterilerimizin mutlu müşteriler olarak hizmet almayı sürdürmelerine ve çevrelerine bizi tavsiye etmelerine odaklanıyoruz. Hem yeni hem de mevcut müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayarak ‘En Çok Tavsiye Edilen Operatör’ olma başarımızı sürdürüyoruz. Şimdi de megakent İstanbul’umuzun en çok tavsiye edilen operatörü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

“İstanbul’un küresel marka olması için çalışıyoruz”

İstanbul’un dünya başkenti olması hedefiyle son 5 yıldır kültür, sanat ve spor alanlarında önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Buruk, “Sürdürülebilir yatırım programımız ile İstanbul’un küresel marka olma hedefine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. 2012 yılından bu yana başarıyla sürdürdüğümüz İKSV, Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu sponsorluklarımız, bu anlayışımızın en güzel örneklerini oluşturuyor. Ayrıca, İstanbul’un kalbinde dijital dönüşüm vizyonumuzun abidesi olarak yükselmekte olan Vodafone Arena’nın da bu büyük megakentin sembollerinden biri olacağına inanıyoruz” dedi.

“İstanbul’da en hızlı mobil interneti sağlayan operatörüz”

Aboneleri kayıtsız şartsız memnun etme hedefiyle sundukları ürün ve hizmetler ile dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolaylaştırdıklarını ifade eden Buruk, şöyle devam etti:

“Vodafone olarak, abonelerimize İstanbul’da kesintisiz hizmet ve yüksek memnuniyet sağlıyoruz. Örneğin, Vodafone Red abonelerine İstanbul’un seçkin restoranlarında yüzde 25’e varan indirim ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ücretsiz lounge ayrıcalığı sunarken, Vodafone FreeZone abonelerine diledikleri şarkıyı Spotify üzerinden dinleme imkânı veriyoruz. Diğer yandan, akıllı tarifelerimiz ile abonelerimize ihtiyaçları doğrultusunda en özel tarifeleri sunuyoruz. Ayrıca, bağımsız kuruluşun testlerine göre, İstanbul’da en hızlı mobil interneti sağlayan operatör durumundayız. Günümüzde dijitalleşme, yaşamın her alanında etkisini artırarak hissettiriyor ve özellikle mobil internet, yaşam kalitesini belirleyen önemli bir standart haline geliyor. Biz de Vodafone olarak, yüksek mobil internet hızımızla İstanbullu abonelerimizi dijitalleşmede bir adım ileriye taşıyarak memnuniyetlerini artırıyoruz. Sunduğumuz bu gibi ayrıcalıkların İstanbul’da aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen operatör olmamızda önemli rol oynadığını düşünüyoruz. Mobil genişbant teknolojilerinden güç alan yenilikçi ürün ve servislerimizle İstanbullu abonelerimizin dijital deneyimlerini artırmaya devam edeceğiz.”