Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması olan Tolki’yi bir ayda 60 bin kişi indirdi. Tolki, 24 Şubat’ta App Store’a eklendikten sonra 24 saat içinde App Store Social Networking kategorisinde zirveye çıkmayı başardı. Açıldığı günden bu yana, Twitter’dan Tolki hakkında yaklaşık 2000 tweet atıldı.

Tolki’nin Facebook sayfasında yapılan anketin sonuçlarına göre, Tolki’yi kullanıcılar en çok, %65 oranla sıkıcı toplantılarda, %15 oranla ulaşım araçlarında, %10 oranla evde, %10 oranla ise diğer mekanlarda kullanıyor. Tolki üyelerinin %78’ini üniversite öğrencisi ya da mezunları oluşturuyor. Tolki’yi en çok öğrenciler, yöneticiler, pazarlamacılar, mühendisler ve turizmciler kullanıyor.

Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması Tolki, iPhone kullanıcılarından yoğun ilgi görüyor. 24 Şubat’ta App Store’a eklendikten sonra 24 saat içinde App Store Social Networking kategorisinde, 48 saatte de tüm ücretsiz uygulamalar içerisinde birinci sıraya çıkmayı başarmış olan Tolki, bir ayda 60 bin kişi tarafından indirildi. 1 ayda Tolki’ye 75 bin fotoğraf yüklendi. Tolki, App Store’a eklendiği ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü ve sosyal medyada sıkça konuşuldu. Twitter’dan Tolki hakkında yaklaşık 2000 tweet atıldı.

Çok deneyimli bir ekip tarafından işletilen ve 7/24 kontrol altında olan, güvenli ve kullanıcı dostu Tolki uygulaması, rahat ve eğlenceli detaylarıyla özellikle kadınların vazgeçilmezlerinden olmaya aday.

Tolki kullanıcılarının %77’si İstanbul, Ankara ve İzmir’den. Bu şehirleri Antalya ve Bursa takip ediyor. Toplam kullanıcıların %60’ını 18-28 yaş grubu oluşturuyor.

En çok sıkıcı toplantılarda kullanılıyor


Tolki’nin Facebook sayfasında yapılan anketinin sonuçlarına göre, Tolki en çok %65 oranla sıkıcı toplantılarda, %15 oranla ulaşım araçlarında, %10 oranla evde, %10 oranla ise diğer mekanlarda kullanılıyor. Tolki üyelerinin %78’ini üniversite öğrencisi ya da mezunları oluşturuyor. Tolki’yi en çok öğrenciler, yöneticiler, pazarlamacılar, mühendisler ve turizmciler kullanıyor.

Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması Tolki’ye üye olmak için uzun formlar doldurmanız gerekmiyor, üyelik bir dakika bile sürmüyor. Tolki, siz üye olduktan sonra yakınınızda kimlerin online olduğunu araştırıyor ve bu kişiler arasında sizin tercihlerinize uygun üyeyi belirliyor. Karşınıza çıkan bu kişiyle 5 dakikalık sohbet hakkınız bulunuyor. Eğer onu kendinize uygun görmediyseniz engelleme ve hemen o civardan yeni birisiyle daha konuşma fırsatına sahipsiniz.

Tolki, belki de aynı yerlerde vakit geçirdiğiniz bir sürü yeni insanla tanışmanızı sağlıyor. Çok deneyimli bir ekip tarafından işletilen ve 7/24 kontrol altında olan, güvenli ve kullanıcı dostu bu uygulamayı 18 yaşından küçük olanlar kullanamıyor. İdefix.com, itiraf.com ve siberalem.com gibi internette birçok başarılı projeye imza atmış olan, 13 yıllık sektör tecrübesi bulunan EBİ ve Workbench tarafından yapılmış olan Tolki uygulaması pratik, hızlı ve eğlenceli yanıyla size yeni arkadaşlıkların kapısını aralıyor.

BASIN BÜLTENİ