İstanbul – 7 Temmuz 2015 - 
Samsung Electronics, yeni ceptelefonları Galaxy S6 ve S6 edge için dünyanın en önemli mücevher markalarından Swarovski ile işbirliğine gitti. İşbirliği kapsamında Swarovski’nin özel taşlarıyla süslenerek tasarlanan kılıflar Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor.

Yüksek kalitede mücevher dendiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Swarovski, Samsung ile uzun süredir özel ürünler konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Markanın yaptığı son özel tasarımlar ise Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için oldu.

Birden fazla rengi bulunan Swarovski tasarımı koruyucu, kristal alaşımlı kılıflar akıllı telefonların diğerlerinden çarpıcı şekilde ayrışmasını sağlıyor.

“Yenilikçi iş ortaklıklarına devam edeceğiz”

Samsung’un tasarımcı iş ortaklarıyla uzunca bir geçmişe dayanan ilişkisi olduğunu belirten Samsung Electronics Türkiye  “Teknolojinin modayı tetiklediği, modanın da teknolojiye ilham verdiğine inanan Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için moda sektöründe dünyanın önde gelen markalarını bir araya getirmeye devam ediyor. Samsung Türkiye olarak, yenilikçi ve anlamlı işbirliklerini sürdürerek, tüketicilerin kendilerini çok daha iyi ifade edebilmelerine olanak sağlayacak eşsiz araçlar sunmaya devam edeceğiz” .açıklamasını yaptı.

Özel Swarovski taşlarla donatılmış koruyucu kılıf Temmuzun üçüncü haftasından itibaren 299 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulacak.