Yıllardır oyun sektöründe bulunan ve her geçen gün daha fazla oyuncuya hitap eden Matrak Oyun, sektörde ki bilinirliğini her geçen gün arttırmaktadır. Çocuklara özgün oyunlarımız ve sitemiz ile çok sevilen bir site haline gelen Matrak Oyun sitemiz kendisini yenilemeyi sürekli sürdürmektedir.

 

            Her oyun kategorisinin yer aldığı oyun sitemizde, son dönemlerin flash oyunlarından bir tanesi olan meb oyun serilerimiz ile siz oyunculara yenilikler sunmaya devam etmektedir. Meb oyun Ya da meb oyunlarımız diğer oynanan oyunların meb taraflı düzenlenmiş versiyonlarıdır. Meb oyunlarımızın içerisinde zeka oyunları, kişilik geliştirme oyunları ve zihinsel aktivitelerinizi arttıracak bir birinden keyifli oyunlar yer almaktadır.

 

            Çocukların çok sevdiği zombi oyunları, her tarz kategoriyi barındırmaktadır. Ağırlıklı olarak zombilerin başrolde yer aldığı zombi oyunları oyun kategorimizde ki oyunları zevkinize göre seçebilirsiniz. Zombi oyunları, zombi köyü, bitkiler ve zombiler, zombi ezmece ve daha bir çok farklı oyun varyasyonunun yer aldığı bu oyun serislerinden kendi tarzınıza uygun en iyi oyunu seçerek, oyunun keyfine varabilirsiniz.

 

            Renkli balonlar ile bilinen ama sürekli geliştirilen oyunları nedeni ile bir kategorisi oluşan balon patlatma oyunlarımız da her yaşa uygun bir birinden kaliteli oyun yer almaktadır. Çocukların, yetişkinlerin, kızların Ya da erkeklerin oynayabileceği çok keliteli balon oyunlarını sizler için balon patlatma oyun kategorimiz de sizlere sunmaktayız.