Son zamanlar da konteyner yaşam alanlarının başarılı lider ismi Karmod, tecrübesi ve uzun yıllardır bu sektörde olması sebebiyle vermiş olduğu hizmetde sınır bilmemektedir. Bu nedenle bütün dünyaya yayılmış olması markasını ortaya koymaktadır. Yapmış olduğu üretimler çizilmiş sınırlarda değil dünya genelinde seksen tane farklı ülkede kullanılmaktadır. Öncelikli olarak işçi şantiyelerinde ön planda olan Karmod hizmet verdiği ve kullandırdığı; yönetim binaları, belediyeler, eğitim binaları, hastaneler, yemekhaneler, sosyal tesis binaları ve satış pazarlama ofisleri gibi yerlerde üretimini kullandırmaktadır. Diğer ülkelerin en çok tercih etme sebebi olan Demonte planda ürettiği konteynerler çok ilgi görmektedir.

Bir kaç çeşit konteynerden bahsedecek olursak;

 

Sandviç panel konteyner: Bütün dünya genelinde kullanılan yüksek ısı ve ses izalasyonu sağlar. Türkiye üzerinde de artık üretim fabrikası bulunmaktadır. Marka olması sebeplerinden birisi üretimini Türkiye içerisinde sağlayıp dış ülkelere satması vizyonumuz açısından çok önemlidir. Üretim, 6 cm sandviç panel duvar, 11 cm sandviç çatı panelle galvanizli sistem olarak yeni çıkarılan vidalarla yapılmaktadır. Sandwich panel sistemle yüksek ısı ve ses izolasyonu, Çatı ve duvar panellerinin tamamında alt üst sac kullanımı, 6 cm duvar kalınlığı ve 11 cm çatı kalınlığı ile yüksek izolasyon, Gizli ara taşıyıcılar, Kaynaksız vidalı sistem üretim,  Kısa sürede demonte yerinde kurulum avantajı, Kuşaklar ve şaseler elektrostatik boya, Sıva üzeri kablo kanallı elektrik tesisatı, PVC Kapı ve pencereler, Kısa sürede üretim avantajı ile bir çok üstünlüğü bulunmaktadır.

Metropol konteyner:  Özellikle büyük şehirler tarafından tercih edilen Karmod, çıkarmış olduğu Metropol Konteyner ile şehir merkezine uyumlu yapıya ve modernliğe sahiptir. AR-GE ekibi ile birlikte hazırlanan bu konteynerler sık inceleme sonucunda dizayn edilen üretimdir. Üretimi esnasında kullanılan ısı ve ses izalasyonu ile dikkat çeker. Güvenliği için metal kullanımı ve kalın duvar yapısı ile kaliteli üretilir. Bu üretim esnasında kapı kısmı istenildiği taktirde çelik de yapılır. Genellikle piknik alanları, sosyal tesisler ve parklar da metal konteynerlerle karşılaşmamız mümkündür.


Karmod Ayrıca İstanbul prefabrik ve konteyner  ve kabin piyasasında önemli bir konuma sahiptir.