Kuruluşu ile Türkiye’de başarılı dijital yayıncılık hizmeti sunmaya başlayan ve ulaştığı abone sayısı ile tercih edildiği görülen D-smart, artık internet bağlantısı için de pek çok kişinin tercih ettiği bir firma haline gelmeye başladı. Yeni internet bağlantısı almayı düşünenler tercihi olduğu kadar dsmart internet paketi seçenekleri farklı firmalardan bağlantısı olanları da tercihlerini sorgulatacak derecede avantajlı hizmet seçenekleri getiriyor. İnternet bağlantınız olsun yada olmasın yeniabonelik.com sitesine girerek internet paketinde D-smart tarafından sunulan hizmetleri incelemenizi öneririz. Hele dijital TV yayını abonesi iseniz kesinlikle mali açıdan rahatlatacak seçenekleri site üzerinden incelemelisiniz.

D-Smart internet paketlerinde; sınırsız ADSL, sınırsız biber bağlantı seçeneklerini sunduğu gibi, telefon hattınız olmasa dahi sizi internete bağlayabilecek internet paketi olarak Yalın İnternet paket seçeneğini sunuyor. Bunun yanında farklı firmadan aldığınız internet hizmetini D-smart’tan almaya başlamanız halinde inanılmaz avantajlara sahip oluyorsunuz. ADSL bağlantı ile sınırsız internet aboneliğini 49 TL ve aynı zamanda D-smart TV paketini ücretsiz alıyorsunuz. Fiber bağlantı için de sınırsız aboneliğinizde sizden aylık 59 TL abone ücreti alınıyor. Bu paket ile de D-smart TV paketlerini ücretsiz izleme şansınız var. Bu paketler ile TV – internet faturanız tek faturaya düşmüş ve ayrı ücretler ödemekten kurtulmuş oluyorsunuz. Yalın internet ile ise telefon aboneliğiniz olmasa dahi 10 TL gibi bir ücret ile Dsmart net hizmetini telefonsuz kullanma şansınız oluyor. Herkesin cep telefonu ile iletişim kurduğu ve ev telefonlarını daha az kullandığı günümüzde ayrıca ev telefonu için ücret ödemenize de gerek kalmmamış oluyor. Ancak internet paketleri içindeki en güzel kampanya farklı firmadan bağlantısını Dsmart’a getirenler için sağlanmış görünüyor. Çünkü bu kişiler; hem farklı firmada taahhütü varsa bozma bedelinin 120 TL’sini D-smart’a karşılattırıyor, hem de ücretsiz bir şekilde 2 yıl TV paketini kullanma şansını yakalıyor. Bu avantajlar ile D-smart interneti kullanmamak sizin daha maliyetli internet kullanmanız anlamına gelecektir.

Hem internet hem de TV için abonelik şartlarını, paketlerin getirdiği avantajları ve abone olma işlemlerini online gerçekleştirmek için yeniabonelik.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.