Çiçek Sepeti alışverişlerinizi kredi kartı, havale, PayPal, BKM Express, Turkcell cüzdan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.Ssl teknolojisi sayesinde internet üzerinden güvenli olarak çekinmeden işlem yapabilirsiniz. Yurtiçi Kargo,teslimatlarınızı zamanında ve kapınıza kadar hızlı olarak gerçekleştirmektedir.Sipariş teslim edildiği zaman firma size bu durumu sms ile bildirebilmektedir. Ekstra indirim sağlayacak Çiçek Sepeti indirim kodu sayesinde artı birçok ürünü ile daha ucuza alabilirsiniz.Satın almayı düşündüğünüz ürünleri avea indirim kodu ile normalden daha da ucuza temin edebilirsiniz. Çiçek Sepeti promosyon kodu sitemizde bulunmaktadır. ”İndirim Kodu” kutucuğuna girildiğinde Çiçek Sepeti indirim kodunu göstermektedir. Mouse sağ tıklayıp kopyala diyerek kopyalayın daha sonra ÇiçekSepeti mağazasında alışverişinizi indirimli olarak tamamlayabilirsiniz. 

İndirim Kodlarını Kullanın               

Çiçek sepetinde sipariş verdiğiniz sırada sepet simgesine tıklayıp gelen kutuda ”İndirim Kodu” yazısını görebilirsiniz. ”İndirim Kodu” yazısına tıklayarak internetten bulduğunu indirim kodunu bu bölgeye yapıştırmanız yeterli olacaktır. ”Kullan” butonuna bastığınız zaman ise ise çiçek sepeti indirim tutarını fiyatta indirimli olarak güncellemektedir. Çiçek sepetinde yer alan binlerce ürünü indirim kodu ile indirimli olarak kolaylıkla alabilirsiniz.Pasta, çikolata siparişini kolayca verebilirsiniz. Size bu ürünler ilk günkü gibi taze bir şekilde gönderilmektedir.

Avea'lılara Özel İndirimler 

Kampanyadan sorunsuz bir şekilde yararlanabilmeniz için mutlaka şifre aldığınız cep telefon numarasıyla ciceksepeti.com üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir. Cep telefon numarasının işlem yapacak numara ile aynı olması gerekmektedir. Kampanyadan sorunsuz bir şekilde yararlanmak adına telefon numarası ve şifrenin başında ve sonuna boşluk bırakılmadan gelecek şekilde yazılması gerekmektedir.Kampanyadan tam olarak faydalanılabilinmesi için CICEKSEPETI yazıp 5060'a sms göndermeniz gerekmektedir. Daha sonra telefonunuza gelen Çiçek sepeti avea indirim kodu alanına yeterli olacaktır.