Neden Barlaz ’ı kullanmak akıllıca ve en verimli şekilde doğru iş ilanına ulaşmanın yoludur sizce? İş hayatında rekabet hızla ilerken işsizlik oranıda hızla artmaktadır. Aradığınız işi bulmak için en etkili ve hızlı yöntemi kullanmanız gerekiyor artık. Eski yıllarda tanıdık, akraba veya gazete ilanları iş bulmamıza yardımcı olurken şimdi tabiri caizse ekmek aslanın ağzında.

Ülkemizde sosyal devletin bir hizmeti olarak iş arayanlara doğru işi ulaştırmak, işsizlik oranını düşürmek amacıyla iş arama ve bulma kurumları oluşturuldu. Bunun yanı sıra yine çeşitli özel istihdam büroları açıldı. Firmaların ulaşarak veya büroların firmalara ulaşarak eleman ihtiyacını belirlediği bu istihdam bürolarının ilanlarına ulaşmakta yine bir o kadar meşakkatli. 

Eleman ihtiyacı olan ilanlara ulaşmakta veya iş arayan elemanlara ulaşmakta imdadımıza gelişen ve ilerleyen teknoloji yetişiyor. Teknolojinin en büyük nimeti olan internet bu iş için biçilmiş kaftana dönüştü adeta. Bir çok faydalı kariyer siteleri, iş ve işçi arama siteleri, blogları kuruldu. Eleman arayan şirketlerle iş arayan bireyleri buluşturan siteler alanlarında oldukça ilerleyip birer akemiye dönüşmeye başladılar. Bir pazar haline gelen ik ve kariyer web siteleri sayısı artmaya başladı. Site sayıları arttıkça bu seferde bu siteleri takip etmek zorlaştı. Hepsini tek tek açmak, ilan aratmak, ilan aratmak için detaylar girmek, firmaları seçmek, her sitede olan farklı firmalara ulaşmaya çalışmak angarya halini aldı. Teknolojinin önlenemez ilerleyişi bu konuda biraz işleri karıştırdı açıkçası.  Artık burada işimizi kolaylaştıracak başka araçlar aramak zorunluluğu ortaya çıktı. neredeyse hayal oldu. Bu karmaşada belki de tam aradığımızı işin ilanını da gözden kaçırmaya başladık. Üstüne işsizliğin verdiği streste eklenince iş ve işçi bulma siteleri artık talebimize cevap veremez oldu.

İşte tamda bu noktada bize yardımcı olacak tek bir adres var; www.barlaz.com . Farklı iş ve işçi bulma sitelerine, istihdam bürolarının ilanlarına tek seferde ulaşabileceğiniz en pratik ve en işlevli araç, websitedir barlaz.com . Barlaz tam olarak bir iş ve işçi bulma sitesi değildir. www.barlaz.com bir arama motorudur.  Yayında olan tüm ilanları hangi insan kaynakları sitesinde olursa olsun aramanız sonucunda önünüze getiriyor.  Türkiye’nin her yerinden barlaz.com a ulaşmanız nasıl mümkünse barlaz ‘ında tüm istihdam bürolarının ve insan kaynakları sitelerinin güncel ilanlarına ulaşması o kadar mümkün. Engelli eleman, bayan eleman, sekreter veya mühendis, sertifikalı eleman veya yetiştirilmek üzere elaman ne ararsanız arayın Barlaz arama motorunda bulabilirsiniz. Üstelik barlaz kolay arayüzü sayesinde 7’den 70’e herkesin kullanabileceği bir arama motorudur.  www.barlaz.com da buldunuz ilan üzerinden sizi üyeliğiniz bulan insan kaynakları sitesine yönlendirerek başvuru yapmanızı sağlar.  

Yeni Nesil Kariyer Arama Motoru  Sitesine Buradan Ulaşabilirsiniz. Barlaz.com