Sultangazi Belediyesi, Ramazan Bayramında üç gün boyunca sürecek konserlerle vatandaşlara coşku dolu bir bayram yaşatacak. Atatürk Bulvarı üzerindeki Etkinlik Alanı’nda Tasavvuf sanatçısı Erdem Özgen, Karadenizin yöresel şarkılarını seslendiren Cemal ve Soysal Dilmaç kardeşler ile Türk Sanat Müziği Sanatçısı Recep Alper Çevirel sahne alacak. Öte yandan Sultançiftliği Merkez Cami’nde kılınacak Bayram namazının ardından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay halkla bayramlaşacak. Çorba çeşmesinden ikramlarda bulunulacak.



Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü etkinliklerine bayramda da konserlerle devam ediyor. Atatürk Bulvarı üzerindeki Etkinlik Alanında düzenlenecek konserlerle Sultangazililer coşku dolu bir bayram yaşayacak.

Tasavvuf sanatçısı Erdem Özgen ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Recep Alper Çevirel’in katılacağı konserlerde ayrıca yarışma programlarıyla ünlenen Cemal ve Soysal Dilmaç kardeşler de Karadeniz’in sevilen şarkılarını seslendirecek.

Öte yandan Sultançiftliği Merkez Cami’nde kılınacak Bayram namazının ardından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay halkla bayramlaşacak. Çorba çeşmesinden ikramlarda bulunulacak.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Sultançiftliği Merkez Cami Önü
Bayram Namazı Çıkışı

BAYRAM ÖZEL KONSERLERİ
Bayram 1. Gün Erdem Özgen
Bayram 2. Gün Cemal&Soysal Dilmaç

Bayram 3. Gün Recep Alper Çevirel
Saat: 21.00
Yer : Atatürk Bulvarı üzeri Ramazan Etkinlik Alanı