Sultangazi Belediyesi, olumsuz hava şartlarıyla mücadele etmek amacıyla ihtiyaç duyulan tüm tedbirleri aldı. Meteorolojiden yapılan kar yağışı ve buzlanma uyarısına karşı günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Sultangazi Belediyesi, kar küreme ve tuzlama ekiplerini karla mücadele çalışmaları için hazır bulunduruyor.

Meteorolojiden yapılan kar yağışı uyarılarına karşı hazırlıklarını tamamlayan Sultangazi Belediyesi, hava şartlarının olumsuz etkilerini gidermek amacıyla gerekli tüm tedbirleri aldı.

Sultangazi Belediyesi, ana arterler ve sokakları trafiğe açık tutmak amacıyla 5 açık tuzlama aracı, 5 kar küreme-tuzlama aracı ve 6 adet iş makinesini karla mücadele için hazır bulunduruyor. Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı arazi ekipleri de karla mücadele çalışmalarında görev yapacak.

Öte yandan ara sokaklara daha rahat giriş yapabilmek için “Kar Faresi” adı verilen 5 araçla kar küreme çalışması yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ile sürekli irtibat halinde olan Sultangazi Belediyesi, 2 vardiya halinde 24 saat aralıksız olarak hizmet verecek.

Ayrıca konuyla ilgili şikayet ve öneriler Sultangazi Belediyesi Çağrı Merkezine 444 23 32 no’lu telefonla ya da [email protected] internet adresine iletilebilecek.