Sulktangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay "Saygıdeğer Sultangazili Hemşehrilerim!..." diye başladığı yılbaşı mesajında şunları söyledi.

2015 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.  İçtenlikle inanıyorum ki, 2016 ümitlerimizin daha çok tazelendiği; birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin ve ilçemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır.


Bu yıl da marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sultangazi için koyduğumuz hedeflere aşkla, heyecanla ve büyük gayretlerle yürüyoruz. 2015 yılımız yeni hizmet tesisleri, yeni eğitim kurumları ve yeni park açılışları ile geçti. Sultangazi Hükümet Konağı, İlçe Sağlık Merkezi, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Sultangazi Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi, Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sabri Ülker Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı.

2016 yılında da yeni müjdelerle karşınızdayız.

Kendi öz kaynaklarımızla hayata geçirdiğimiz ve pazar kültürüne yeni bir vizyon getiren mahalle hizmet tesislerine yenilerini ekliyoruz. Bu yıl içerisinde Esentepe Mahallesi’nde yeni hizmet tesislerinin yapım çalışmalarına başlanılıyor. Uğur Mumcu ve Zübeyde Hanım mahallelerinde ise yeni hizmet tesislerinin projelendirme çalışmaları tamamlandı. Yunus Emre, Malkoçoğlu, Habibler, Cebeci, Cumhuriyet ve Gazi mahallerinde de hizmet tesisleri yapılması için çalışmalarımız devam ediyor.

Öte yandan 50. Yıl Mahallesi’nde mevcut Lütfiye Nuri Burat Hastanesi karşısında bulunan boş arsaya “Park ve Zemin Altı Otopark Projesi”ni de hayata geçiriyoruz.

Altyapı, çevre düzenleme ve sosyal projelerimiz ise aralıksız devam ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2016 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve Sultangazimiz’e huzur getirmesi; başarının sürekli olması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.