Sultangazi Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını bir araya getirdi. Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Gazetecilerimizin de destekleriyle 5 yıl içinde birçok projeye imza attık. Sultangazi’ye güzel hizmetlerimizi sizlerin destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sultangazi Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sultangazi’de görev yapan basın mensuplarını biraraya getirdi. Altınser Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti Medya Tanıtım Başkanı Yasin Gazi ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Türkiye’nin gelişen ekonomisine ve güçlenen demokrasisine basının katkısının büyük olduğunu ifade eden başkan Altunay, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, onurlu ve saygın mesleklerinde üstün başarılarının devamını dilerim” dedi.

Dünyada yaşanan bir gelişmenin anında duyurulduğunu kaydeden Başkan Altunay, “Günümüzde artık her türlü bilgiye daha hızlı ulaşıyoruz. Her türlü bilgi gizli ve anlamsız kalmıyor” ifadelerini kullandı. Sultangazi’nin gelişimine ve tanıtımında gazetecilerin büyük payının olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, şunları söyledi:

“Sultangazi’nin tanıtımına katkılar sunarak ilçeye önemli bir katmadeğer sağlıyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze katarak, mesai mevhumu olmadan yaptığınız gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte Sultangazi, Kent Ormanlarıyla, 600 yataklı hastanesiyle, mahalle hizmet tesisleriyle, havaalanının yolu üzerinde olmasıyla tanınan bir ilçe olmaya başladı. 5 yıl içinde sizlerin de destekleriyle destan yazdık. Sultangazi’ye güzel hizmetlerimizi sizlerin destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz.”

Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan da gazetecilerin Sultangazi’nin gözü olduklarını belirterek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Gazetecilerin gayretlerini önemsediklerini ifade eden Civan, “İlçemizin gelişimine gösterdiğiniz çabalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda basın mensupları da görüş ve önerilerini paylaşarak, değerlendirmelerde bulundu.