Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eğitime destek çalışmalarının yanı sıra okul ziyaretlerini de sürdürüyor. Nene Hatun Kız Meslek Lisesi ve İsmetpaşa Orta Okulu'nu ziyaret eden Başkan Altunay, İsmetpaşa İlkokulu'nun drama sınıfını hizmete açtı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay periyodik aralıklarla okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu ziyaretlerde eğitimcilerin görüş ve önerilerini alan Başkan Altunay, belediyenin eğitime yönelik çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Nene Hatun Kız Meslek Lisesi, İsmetpaşa Orta Okulu ve İsmetpaşa İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Altunay, okullarda görev yapan yöneticilerle fikir alışverişinde bulundu. Başkan Altunay, eğitime desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Çocukların, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğunu ifade eden Başkan Altunay, "İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir" diye konuştu.

İsmetpaşa İlkokulu'nun drama sınıfını da hizmete açan Başkan Altunay, öğrencilerle de bir araya geldi.