SPOR Toto 2'nci Lig'in yeni takımı Zonguldak Kömürspor'ün Başkanı Süleyman Caner, 1 yıl önce  'kullanılamaz' raporu üzerine yıkılan Kemal Köksal Stadyumu'nun kapalı tribününün yapılmamasına tepki gösterdi.
1948’den bu yana maçların oynadığı 9500 seyirci kapasiteli Kemal Köksal Stadyumu’nun 3500 kişilik kapalı tribünün yıkılarak yerine 500 seyirci kapasiteli seyyar tribünün konulduğunu belirten Başkan Süleyman Caner, soyunma ve hakem odalarının ise stadın kale arkası bölümüne konulan prefabriklere taşındığını hatırlattı. Stadın mevcut haliyle 2'inci Lig standartlarına uymadığı için maçlarını başka bir statta oynayacaklarını vurgulayan Başkan Caner, taraftarlarıyla birlikte Şehitler Anıtı önünde yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Stadın tadilatını bile taraftarla beraber yapıyoruz. O sahada geçen sezon şampiyon çıktık. Kapalı tribün için söz verildi, artık yapılsın. Proje bugün onaylanacak derken günlere gelindi. Her gün takip ediyoruz ama hiçbir netice yok. Şu kapalı tribünü ölmeden göreyim. Bir temelini atalım."

FOTOĞRAFLI