ZONGULDAK Valisi Ali Kaban, Spor Toto 3'üncüLig 1'inci Grup'ta play off yarı final maçı oynayacak Zonguldak Kömürspor'un 2'nci Lige çıkması durumunda futbolculara toplam 200 bin lira primin hazır olduğunu söyledi.
Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, yarın sahalarında Tire 1922 ile oynayacakları play off yarı final ilk maçı öncesi İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile birlikte Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Vali Ali Kaban, maddi imkansızlıkların yaşanmasına rağmen 2'nci Lig'e yükselmek için mücadele eden Zonguldak Kömürspor'u tebrik etti. Maddi sıkıntılara rağmen play off'a kalınmasının büyük bir başarı olduğunu ifade eden Vali Kaban, şöyle konuştu:
"2'inci Lige çıkılması durumunda bir termik santral şirketinden oyuncularımıza şampiyonluk primi olarak toplam 200 bin lira sözü aldım. Bundan sonra bir tek firmaya yüklenmemek adına iş adamlarımız, esnafımız bir kampanya havasında bir çalışma yapalım. Kulübümüzün sıkıntılarını giderecek tarzda bu çalışmayı başlatalım. 2’inci lige çıkmamız halinde bundan ilimiz istifade edecektir. Bu çalışmalar, oluşacak hareketlilik ve spor yatırımlarının daha çok çekilebilmesi açısından bu büyük önem arz ediyor."

FOTOĞRAFLI