HENTBOL Erkekler Süper Ligi’nin yeni takımı Yozgat Bozokspor, konuk ettiği BB Ankaraspor’u 29-25 yendi, 3 maçta 3’üncü galibiyetini aldı.
Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, oyuna iyi başlayan taraf konuk Ankaraspor oldu. Yozgat Bozokspor, ilk yarının sonlarına doğru atağa kalktı ve ilk yarıyı 14-14 tamamladı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Yozgat Bozokspor, aradaki farkı açmaya başladı ve sahadan 29-25 galibiyetle ayrıldı. Yozgat Bozokspor’un gollerini Ömer 4, Cevit 4, Özkan 2, Gencay 1, Barış 5, Yakup 1, Goran 5, Tomislav 5, Jovan 2 kaydetti. Konuk takımın gollerini ise Efe 2, Eldar 2, Özgür 3, Pavel 2, Pavlo 2, Burak 3, Alican 6, İbrahim 5 attı.
Yozgat Bozokspor’dan Ömer, Cavit, Özkan, Gencay, Recep 2 dakika cezası aldı, Ömer, Barış ve Tomislav sarıkart gördü. BB Ankaraspor ise Alican ve İbrahim 2 dakika cezası aldı, Alican ve Cemal ise sarı kart gören sporcular oldu.
Maç sonunda değerlendirme yapan Yozgat Bozokspor antrenörü Adem Kızılay, "İyi bir maç oldu. Rakibimiz geçen sezon şampiyonluk mücadelesi vermiş güçlü bir ekip. Zorlu geçen bir mücadele sonunda kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI