Bursa'nın Nilüfer İlçe Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü iş birliğiyle bu yıl 42’ncisi düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi’nin seramonik startı Başkan Mustafa Bozbey tarafından verildi. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. ayağı olan Yeşil Bursa Rallisi, iki gün boyunca büyük heyecana sahne olacak.
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2017 yılındaki 4'üncü yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi’nin bir bölümü, kent içinde olması nedeniyle bir ilk olma özelliği de taşıyor. Büyük heyecana sahne olacak olan Yeşil Bursa Rallisi’nin seremonik startı, Mustafa Bozbey tarafından verildi. Açılış törenine Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Atakan Çorbacı, sponsor firma temsilcileri ve çok sayıda yarış tutkunu katıldı. 
Bursalılar’ın iki gün boyunca birbirinden heyecanlı etaplarla karşılaşacağını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Yeşil Bursa Rallisi’yle zorlu mücadelelere, nefes kesen yarışlara tanık olacağız. Yarışmaya katılan tüm sporcularımıza, heyecan dolu, ve aynı heyecanı hepimize yaşattıkları güzel etaplar geçirmelerini diliyorum. Kazasız-belasız yarışlar dileğimle, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bozbey, konuşmasının ardından Nilüfer’de heyecan fırtınası yaşatacak Yeşil Bursa Rallisi’nin startını verdi.
NİLÜFER BELEDİYESİ ETABI NEFES KESECEK
63 otomobil ve 126 sporcunun mücadele edeceği 42. Yeşil Bursa Rallisi, kent içinden başlayarak Orhaneli bölgesinde yer alan 4 özel etabın geçilmesinin ardından, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Hastane Alanı’nda yapılacak. İlk gün Nilüfer Belediyesi Seyirci Özel Etabı ile tamamlanmış olacak.  

FOTOĞRAFLI