Real Madrid maçı öncesi Florya'da teknik direktör Fatih Terim ve oyuncularla bir araya gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal başarı dilerken, daha sonra da sahaya inerek bir süre idmanı takip etti.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid maçı öncesi Florya'da teknik direktör Fatih Terim ve oyuncularla bir araya geldi. Aysal, zorlu maç öncesi teknik heyet ve futbolculara başarı dilerken, daha sonra da sahaya inerek bir süre idmanı takip etti.

Terim’le sohbet eden Aysal, imza konusunda ise “Konu kapanmıştır” yorumunda bulundu. Başkan Aysal güneşli hava yüzünden antrenmanın sadece 20 dakikalık bölümünü izledi.

Ünal Aysal görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Galatasaray’da pozitif enerji hep vardır. Bütün maçlar bizim için önemli. Real Madrid büyük bir ekip, hocamız elbette onlar için bütün tedbirleri almıştır. Oyuncularımıza başarı dilemek için geldim. Aynı zamanda hoca ile de konuşmaya, dertleşmeye geldim” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ise “Her Şampiyonlar Ligi maçı öncesi başkanımızın gelişi bir adet haline geldi” dedi. Diğer taraftan sarı-kırmızılılar, Sunset’te Real Madrid yönetimine bir yemek verdi.