Stadın ortasında iftar yemeği verildi

2.Lig takımlarından Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetim Kurulu, Kulüp çalışanları, Tuzla'da ve bölgede yayın yapan basın mensuplarıyla Tuzlaspor Stadı'ndaki iftarda buluştu.

Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetimi, geleneksel hale getirdiği basın mensuplarıyla iftar yemeğini bu yıl stadın orta sahasında kurulan masalarda verdi.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk iftarda yaptığı açıklamada; "Tuzlaspor olarak bu akşam iftarı hem yönetici arkadaşlarla hem de basın mensubu arkadaşlarımızla hep beraber yapalım dedik. Bugün farklı bir ortam ve mekan seçtik. Her zaman maç oynanan sahanın ortasını seçtik. Tuzlaspor'un her zaman kendine ait farklı bir modeli olduğu için böyle bir yer seçtik."

"Tuzlaspor geçen sene olduğu gibi 2016-2017 sezonuna da yine adından söz ettirir"

"Tuzlaspor olarak bakıldığı zaman bu sene yine yukarıya çıkmakla alakalı bir hedef ortaya koyduk. İç ve dış transferlerimiz şu anda transfer komitesi tarafından yürütülüyor. Şu anda bir problemimiz yok. İnşallah Tuzlaspor geçen sene olduğu gibi 2016-2017 sezonuna da yine adından söz ettirir. Hem futbol olarak hem de kulüp duruşu olarak arzu edilen kulüp anlayışımızı bu sene de devam ettireceğiz. Türkiye Kupası'nda daha da başarılı olmak istiyoruz. Şu ana kadar 5 tane futbolcu ile anlaşmamız oldu. Ama görüşmelerimizi devam ettirdiğimiz futbolcular var. Henüz bitirmiş değiliz. Bu seneki kampımızı Bolu'da yapacağız. Bayramdan sonra tesislerimizde çalışmalara başlayacağız. Ondan sonra da transferlerle büyük bir mesafe kat etmiş oluruz. Bolu'ya gideceğiz ve orada kampımızı tamamlayacağız'' dedi.

"Yeni Statta futbolcular için konaklama yeri de olacak"

Konuşmasına devam eden Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, "Bu akşam burada iftar vermemizin nedenlerinden bir tanesi de seneye inşallah iftar programımızı Tuzlaspor'umuzun yeni tesislerimizde yapacağız. Belediye Başkanımız Sayın Şadi Yazıcı ile oturduk konuştuk. Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun. Aydınlı'da Patlayıcıların üst kısmında, bizim çöp döküm alanımız vardı. Orayı rehabilite edip, hem Tuzlaspor'a hem de Tuzla'mızdaki tüm diğer futbol takımlarımızın kullanabileceği şekilde bir spor yaşam merkezi kuracağız. Burası en az 7 bin kişilik Tuzla Stadyumu, yanında antrenman sahalarımız ve bir tane daha normal saha olacak. Futbolcularımız kalacak bir yeri yok. Otelde kalıyorlar. İnşallah oraya futbolcularımızın kalacakları bir tesis de yapacağız. En az 30 yataklı bir yer yapacağız. Ben bir kez daha bu güzel projeden dolayı Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür ediyorum. İnşallah seneye oranın açılışını yapacağız" dedi.