Türkiye'nin en büyük en büyük Online ödeme sistemleri hakkında sık sorulan sorular ve merak edilenler güvenli online ödeme sistemlerin'den Paykasa ,Astropay , Cashixir gibi seçenekler olduğu kadar güvensiz siteler'de mevcut dikkat.

Güvenli Paykasa Sitesi?

Güvenli online ödeme sistemleri hakkında son zamanlar insanların sık sık şikayet ettiği kopya siteler mevcut'tur, resmi siteleri olduğu kadar bir o kadarda sahte siteler açılmaktadir son zamanlar'da dikkat etmeniz gereken özelliklerden bir tanesi öncelikle örnek vermek gerkiyorsa ''güvenli paykasa almak'' istiyorsanız şayet Paykasa.ORG adresinden temin edeniz. diğer yan kuruluş sitelerden almanız sizin için risk taşıyabilir. paykasa.org

Cashixir Nedir?

Cashixir, PİN kodu ile desteklenen ve kullanımda da sadece buna ihtiyaç duyan bir ön ödemeli karttır. Kullanıcıları için sunduğu kolaylıklar, ödemelerde sunduğu ayrıcalıklar ve daha fazlasına sahip olan özellikleri ile siz de alışverişinizi daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz

Cashixir Güvenli Resmi sitesi ?

cashixir İnternet ortamının diğer önemli elektronik kartı Cashixir kart ise alınması gereken resmi sitesi http://www.ukash.web.tr/cashixir adresin'den temin edebilirsiniz. yapmanız gereken online olarak sisteme giriş yaptıkdan sonra canlı destek kısmından müşteri temsilcileri ile irtibata geçmektir.

Astropay Nedir?

İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde sadece 16 rakamlı kart kodunuzu girerek ödeme işleminizi tamamlayabileceğiniz Astropay ile tanışarak keyifli alışverişe ilk adımı http://www.ukash.web.tr/astropay/ ile atabilirsiniz.

Resmi resmi resim alıntısıdır.

astropay