Yusuf ÜNAL/ANTALYA, () - TÜRKİYE- Rusya dostluk maçını izleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk ve Rus parlamenterlerin katılımıyla ilerleyen günlerde bir maç yapacaklarını söyledi.
Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Rusya Milli Takımı'nın Antalya'da oynadığı dostluk maçını izleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, maç sonu yaptığı açıklamada, karşılaşmanın dostane bir ortamda oynandığını söyledi. İki takım taraftarının bir arada oturduğunu vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, "Yerleşik yaşayan Ruslar bizden çok sayıda bilet istedi. 1000 bilet verildi. Bugün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la telefonla görüştük. Belki ilerleyen günlerde bir maç yaparız. Bütün milletvekilleri de dahil olacak şekilde" dedi.
BAKAN KILIÇ: KEYİFLİ BİR MAÇTI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise Antalya'nın dostluk maçına çok güzel güzel evsahipliği yaptığını söyledi. Antalya'da çok sayıda Rus vatandaşın yerleşik yaşadığına değinen Bakan Kılıç, karşılaşmanın her iki ülke vatandaşları için keyifli olduğunu kaydetti.
RUS TARAFTARLARDAN DOSTLUK POZU
Karşılaşmayı Türk seyirciler arasında izleyene az sayıdaki Rus taraftar, maç sonunda da yine Türk taraftarlar birlikte stattan çıktı. Rus taraftarlar iki ülke bayraklarıyla gazetecilere dostluk pozları verdi.