Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU,()- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da 5 yöneticinin istifasına değinen Başkan Adnan Demirel, genel kurula gitmeyeceklerini, ayrılanların yerine yedek üyeleri göreve davet edeceklerini açıkladı.
Düzenlediği basın toplantısında son gelişmeleri değerlendiren Başkan Demirel, "Eğer Turgutluspor'u layıkıyla yöneteceğine inandığım bir aday çıkarsa kongre kararı alır, ayrılırım. Ama kulübü bu durumda bırakmam. Ben 3 aylığına seçilmedim. Kulüp babamın malı değil, Turgutlu halkının kulübü" dedi. Kulüpte kararları tek başına aldığı yolundaki iddialara tepki gösteren Başkan Demirel, bu konuda şunları söyledi:
"Bu söylentileri çıkaranlar tarihe gömülecek. Alınacak-satılacak futbolcuları yönetim olarak birlikte kararlaştırdık. Bunun sonucunda bir hata varsa benim, başarı varsa hepimizin. Spor Toto'dan 100 bin TL'lik reklamı ben aldım. Göreve geldiğimde 14 reklam tabelası vardı, bugün 31 oldu. Bizim dönemimizden tek kuruş futbolcu borcu yok. Geçmiş dönemden kaynaklanan sorunları da çözmeye çalışıyoruz."