BEŞİKTAŞ'ın deplasmanda Gaziantep'i 4-0 yenmsinin ardından ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi, Tunceli ve Batman'da büyük sevince yolaçtı. 

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Tunceli'deki yüzlerce Beşiktaş taraftarı  kutlamalara katılmak için  sokağa çıktı. Araçlarıyla  şehir turu atan taratarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanmaya başladı. Yüzlerce Beşiktaş taraftarı burada marş ve tezhüratlar eşliğinde meşale yakarak şampyinolruk kutlaması yaptı.Yaklaşık 1 saat boyunca  Çarşı Merkezinde trafik Beşiktaş lehine yapılan sevgi gösterileri nedeniyle kilitlendi. Taraftarlar daha sonra yüzlerce araçtan oluşan  bir konvoy oluşturarak şehir turu yaparak gösterilerine devam etti. 

Beşiktaş'ın 15'inci şampiyonluğu kutlamalarına katılan Ercan Çakar isimli engelli (sağır ve dilsiz) taraftar Beşiktaş atkısını Cumhuriyet Meydanı'na yere sererek defalarca öpüp dua ettikten sonra, Beşiktaş atkısını öperek ellriyle kalp işareti yapmasını, çevresindeki taraftarlar alkışlayarak destekledi. 

BATMAN'DA SİYAH-BEYAZ SEVİNÇ
Batman'da maçın bitmesiyle birlikte taraftarlar siyah-beyaz bayrağını kapan Beşiktaş taraftarı, Turgut Özal Bulvarı'ndaki Atatürk Parkı önünde toplandı. Çevik kuvvet polisi, taraftarların yolu kapatmaması amacıyla kaldırımda kortej oluşturdu. Meşale yakan taraftarar, havai fişek gösterisi yaptı. Beşikaş lehinde tezahüratlarda bulunan Batmanlılar, araçlarla oluşturdukları konvoyla gece yarısına kadar şehir turu atarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı. Polisin sıkı güvenlik önlem aldığı kutlamalarda herhangi bir taşkınlık yaşanmadı.

FOTOĞRAFLI