Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından organize edilecek olan basketbol turnuvasına, Türk Telekom, Rönesans TED Ankara Kolejliler, Uşak Sportif ve TOFAŞ takımları katılacak.

Bu sene ikincisi organize edilecek ve Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda 24-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan şampiyonanın basın toplantısı, derneğin tesislerinde yapıldı.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, takımların Türkiye Kupası ve lig öncesinde son ciddi sınavını verecekleri turnuvanın katılımcılara hayırlı olmasını dileyerek, sakatlık yaşanmadan keyifli maçlar izlenmesi dileğinde bulundu.

Akengin, turnuva süresince maçların ücretsiz olarak izlenebileceğini sözlerine ekledi. Yurt dışında turnuvaya katılan ve bu sabaha karşı Türkiye'ye dönen TOFAŞ, toplantıya temsilci gönderemezken, Rönesans TED Ankara Kolejliler Genel Menajeri Ali Kavaklıoğlu, Türk Telekom İdari Menajeri Cengiz Yelken ve Uşak Sportif Teknik Menajeri Seyfi Savaş hazır bulundu.

Kulüp temsilcileri, turnuva nedeniyle TSYD Ankara Şubesi'ne teşekkür ederek, turnuvanın devamlılığının sağlanması için desteklerini esirgemeyeceklerini açıkladı.

Turnuvanın maç programı ise şöyle:

24 Eylül Çarşamba:

Türk Telekom-Uşak Sportif (Saat: 16.00)

Rönesans TED Ankara Kolejliler-TOFAŞ (Saat: 18.00)

25 Eylül Perşembe:

Uşak Sportif-Rönesans TED Ankara Kolejliler (Saat: 16.00)

TOFAŞ-Türk Telekom (Saat: 18.00)

26 Eylül Cuma:

TOFAŞ-Uşak Sportif (Saat: 16.00)

Türk Telekom-Rönesans TED Ankara Kolejliler (Saat: 18.00)