TRABZONSPOR'un son dakikada 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor maçının golünü atan Yusuf Erdoğan, "Bu maç kırılma maçı olacak. Takımın özlenen ruhunu geri getireceğiz" dedi.
Cumartesi günü sahalarında oynadıkları Atiker Konyaspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Yusuf Erdoğan, rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini vurgularken şunları söyledi:
"Atiker Konyaspor’un oyun sistemini biliyoruz. 2-3 yıldır aynı sistemle oynuyorlar. Biz de koşan, mücadele eden bir takımız. Güzel bir maç oldu. Saha zemini ve hava şartları çok uygun olmasa da ortada geçen bir maçtı. Maçın ikinci yarısında bariz bir üstünlüğümüz olduğunu düşünüyorum."
"BURADA OLMAK BİZİM İÇİN GURUR"
İki yıldır çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Erdoğan, iyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını, ancak bir türlü istediğimiz oyunu yansıtamadıklarını anlatırken şöyle konuştu:
"Taraftarımız bir patlama, kırılma anını bekliyordu. İnşallah bu enkazın altından Atiker Konyaspor galibiyetiyle uyanırız. Bu takımın tekrar eski ruhunu kazanması, özlenen takımın geri gelmesi gerekiyor. Trabzonspor'da oynamak, burada olmak bile bizim için çok büyük gurur, şeref. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda çok kaliteli. Zaman gelecek kenarda bekleyeceğiz, zaman gelecek oynayacağız. Önemli olan Trabzonspor'un kazanması. Biz elimizden geleni yapacağız, takdir hocamızın. İnşallah takım için hayırlısı olur."
GALİBİYET YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
Bordo mavili takımda keyifler yerine geldi. Ligdeki 3 maçlık mağlubiyet serisinin ardından galip ayrılan bordo mavililerde, yöneticiler de sosyal medya üzerinden galibiyet sevincini paylaştı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, yaptığı paylaşımda, "İkinci yarıdaki mücadeleyle hak ettik. Tüm camiaya hayırlı olsun. Tribünde olsam herhalde yine PFDK'lıktım golden sonra" ifadelerine yer verdi. Yönetim kurulu üyelerinden Ali Rıza Egemen, "Yinede sabır sabır sabır. Oyuncularımızı kutluyorum. Çok iyi iş çıkardınız" paylaşımında bulunurken Gençağa Meriç, "Atiker Konyaspor maçındaki oyunumuzla galibiyeti hak ettik" ifadelerine yer verdi. Gökhan Saral ise galibiyetin ardından, "Büyüksün Trabzonspor!" yorumunda bulundu.
TAKIMA 1 GÜN İZİN
Süper Lig'in 5'inci haftasında Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmanın ardından Trabzonspor’da futbolculara 1 gün izin verildi. Bordo mavililer, 26 Eylül Pazartesi saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
YEREL GAZETELER MEMNUN
Yerel gazeteler, Atiker Konyaspor’u mağlup eden Trabzonspor’da uzatma dakikalarında gelen 1-0’lık galibiyete sonuca memnun kaldı. İlkhaber Gazetesi, "Diriliş", "Hakem Serkan Çınar’ın bütün gayretlerine rağmen uzatma dakikalarında da Yusuf Erdoğan’ın golü ile 3 puanın sahibi olan Trabzonspor, üzerindeki kara bulutları dağıttı" başlıklarını kullandı. Karadeniz Gazetesi, "Diriliş", "Ve kabus bitti. Trabzonspor Konyaspor’u da hakemi de yenerek hayata döndü" ifadelerine yer verdi. Günebakış Gazetesi, "90+5’te hayat öpücüğü", "Trabzonspor, 3 haftalık galibiyet özlemine Konyaspor’u Yusuf ile devirip son verdi" yorumunda bulundu. Taka Gazetesi, "Yusuf’un altın golü", "Trabzonspor 3 maç sonra 90+5'te gelen golle taraftarını güldürdü" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Ekspres Gazetesi de, "Trabzon böyle güzel", "Yusuf attı maç bitti, kötü gidişata 'dur' dedi" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF