ORDU’da düzenlenen Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda altın madalya kazanan Trabzonspor'un sporcusu Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme ile birlikte Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret etti.
Busenaz Sürmeneli, ziyarette Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Yönetim Kurulu üyesi Özer Bayraktar ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüştü. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Busenaz’ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Başarı büyük. Tebrik ediyoruz. Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının ardından sıra Olimpiyatlara geldi. İnşallah burada da iyi bir derece elde eder. Bu konuda kendisine güvenimiz sonsuz" dedi.
YENİ HEDEF OLİMPİYAT OYUNLARI
Busenaz ise çok mutlu olduğunu söyledi, "Hedeflediğim altın madalyayı kazandım. Bana her konuda destek veren kulübüme teşekkür ederim. Yeni hedefim olimpiyat oyunlarında madalya" diye konuştu. Antrenör Cahit Süme ise "Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca 2020 Olimpiyat Oyunları öncesi Avrupa ve dünya şampiyonalarından da madalyalar hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF