TRABZOHSPOR, İstanbul Başakşehir deplasmanından galibiyetle dönerek, Metalist Kharkiv maçıyla yakaladığı havayı sürdürmek istiyor.
SPOR Toto Süper Ligi’nde ilk iki haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan Trabzonspor, yarın akşam İstanbul Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maça kilitlendi. Metalist Kharkiv ile UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynadığı maçı 2-1 kazandıktan sonra bir hava yakalayan bordo mavililer, Başakşehirspor maçıyla bu havayı galibiyet serisine dönüştürmeyi amaçlıyor.
Bordo mavili takımda bu karşılaşma öncesi Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı, Aykut Demir ve Deniz Yılmaz’ın sakatlıkları sürerken, İstanbul’daki kampa davet edilen Bosingwa’nın ise oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Halilhodzic, 5 yabancı sınırından dolayı Kharkiv maçındaki 11’inden bazı isimlerde değişiklik yapmak zorunda kalacak.
FUTBOLCULAR YAT TURU İLE STRES ATTI
Trabzonspor yönetim kurulu, futbolcuları yorucu maratondan biraz olsun uzaklaştırmak için İstanbul’da yat turu düzenledi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı İstanbul Boğazı’ndaki yat gezisinde futbolcular önce akşam yemeği yedi ardından müzik eşliğinde eğlendi.
HALİLHODZİC’TEN CARDOZO’YA, "ÇOK DAHA İYİ OLACAKSIN"
Uzun bir sakatlık döneminin ardından Metalist Kharkiv ile oynanan maçta forma giyen ancak etkisiz gözüken Cardozo’nun morali bozulunca Boşnak teknik adam oyuncusuyla bir görüşme yaptı. Cardozo’ya sakatlıklardan sonra bu tür sorunların yaşandığını söyleyen Halilhodzic’in, "Zamanla çok daha iyi olacaksın. Bu camianın senden beklentileri fazla. Tecrübenle bize çok şey katacağından hiç şüphemiz yok" diyerek moral verdiği öğrenildi.

FOTOĞRAF