GELECEK sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Gaziantepsporlu Orhan Gülle ve Muhammet Demir'le Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve  Bursasporlu Şener için nabız yoklamaya başladı.
KULÜPLERİNDEN İZİN İSTEDİLER
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspodr, ilk etapta kulüpleriyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuları takibe aldı. Bordo mavililerin önceliğinin Gaziantepsporlu Orhan Gülle ve Eskişehirsporlu Erkan Zengin’in olduğu belirtildi.
İki futbolcuya Beşiktaş’ın Cenk Tosun transferinde yaptığı gibi sezon bitmeden imza attırmak isteyen bordo mavililer, oyuncuların kulüplerine de görüşme yapmak için izin istediler. Yönetimin bu futbolcuların dışında Gaziantepsporlu Muhammed Demir ve Bursasporlu Şener Özbayraklı’yı da transfer etmek isteyen teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda takas teklifini de gündemine alacağı bildirildi.
ZOKORA KATAR VE ABD’DELİ TAKIMLARLA TEMASTA
Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın kadro dışı bıraktığı Zokora’nın yönetimle görüşerek, "Sezon sonunda ayrılmak istiyorum" dediği, yönetiminde bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Dubai ve Katar’ın yanı sıra ABD’den bazı takımlarla temas halinde olan Zokora’nın sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle en uygun bonservis bedeliyle transferine izin verilebileceği bildirildi. Kadro dışı bırakılan Colman’ın ise şu an için ayrılmak yönünde yönetime bir talepte bulunmadığı ifade edildi.
MANDIRALI HALI SAHA LİGİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI
İddaa Rakipbul Halı Saha Ligi’nin Trabzon ayağının açılışı, dün akşam Trabzonspor teknik sorumlusu Mandıralı ve futbolcu Gökhan Alsan’ın katılımıyla Bahçecik Arena Halı Sahası’nda gerçekleşti. Turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan Mandıralı, futbolun her çeşidinin güzel olduğunu vurgularken şöyle dedi:
"Centilmenlik içerisinde bir turnuva olmasını diliyorum. Futbol herkese heyecan veren bir oyun. Halı sahası da, çim sahası da güzel. Trabzon’dan birçok futbolcu yetişti. Futbol burada çok farklıdır. Centilmence, kardeşçe futbol oynansın. Ben Trabzon’a güveniyorum. Trabzon futbolda Türkiye’nin Brezilyası’dır."
Futbolcu Gökhan Alsan ise güzel bir turnuva geçmesi dileğinde bulundu. İddaa Rakipbul Turnuvası’na Trabzon’da 90’ın üzerinde takım katıldı.
KAYSERİ YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılabilmek için Kayseri Erciyesspor ile cuma akşamı deplasmanda yapacağı maç için yarın saat 15.00’da THY’ye ait özel uçakla Kayseri’ye hareket edecek. Bordo mavili kafile maçın ardından ise saat 23.55’te yine özel uçakla Trabzon’a dönecek.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF