Ömür AVCI/TRABZON, ()– TRABZONSPOR, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanşında Perşembe günü oynayacağı Rabotnicki maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Çalışmaya, tartışmalı bir sürecin ardından takıma dönen kaptan Onur Recep Kıvrak da katıldı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde yapılan çalışmaya gribal enfeksiyon geçiren Waris ile sakatlığı süren Yatabare katılmadı. Tedavileri devam eden Mehmet Ekici ve Bourceanu ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Bordo-mavililer, ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde taktiksel çalışma yaptı. Son bölümde ise çift kale maçla, Rabotnicki maçının taktiği üzerinde çalışıldı. Çift kale maçta Onur Kıvrak da görev aldı. Antrenmanın bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma da izledi.
“GİTMEDİM Kİ”
Geçen hafta Makedonya kampından Türkiye’ye gönderilen ve bugün Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze ile yaptığı görüşme sonrasında takıma dönmesine karar verilen kaptan Recep Onur Kıvrak da Rabotnicki maçı hazırlıklarında yer aldı. Antrenman sahasına çıkarken, gazetecilerin, “Hoş geldin tekrar” sözlerine, “Gitmedim ki” yanıtını veren Onur’a, antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar da büyük sevgi gösterisinde bulundu. Takımla düz koşu yapan Onur’a, “Onurumuzsun, bizi bırakma” diye sevgi gösterilerinde bulanan taraftarlar, Teknik Direktör Şota Arveladze’yi de tribüne çağırdı.

FOTOĞRAFLI