TRABZONSPOR'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyunculardan Douglas, Özer Hurmacı ve Cardozo ile transferleri için yönetim görüşme yapacak.
Yeniden yapılanma kapsamında kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, teklif gelen Douglas Franco Teixeira, Özer Hurmacı ve Oscar Cardozo’nun transferlerinin resmiyete dökülmesi için görüşmelere başlayacak.  Savunma oyuncusu Douglas’ın Sporting Lizbon ile büyük oranda anlaşma sağladığı, Özer Hurmacı için de oyuncu ile bonservis şartları konusunda el sıkışıldığı, Oscar Cardozo için ise Malaga ve birkaç kulübün daha temas halinde olduğu öğrenildi.
EN İYİ FİYATA GÖNDERİLECEKLER
Euro 2016’nın da sona ermesiyle birlikte hareketliliğin başladığı transfer piyasasında satış listesinde yer alan oyuncular için resmi teklifleri bekleyen bordo mavili yönetim, kadroda düşünülmeyen ve Eskişehirspor ile anlaşan Erkan Zengin'in yanı sıra Luis Cavanda, Sefa Yılmaz, Musa Nizam ve Dame N’doye gibi isimleri de en iyi fiyatla takımdan göndermeyi planlıyor.
ÖZER HURMACI’YA TRANSFER İZNİ
Bu arada, Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda düşünmediği ve kulüp bulması istenen Özer Hurmacı’ya transfer izni verildi. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren 29 yaşındaki oyuncunun birkaç kulüp ile temas halinde olduğu, bordo mavili yönetimin oyuncudan alacaklarından vazgeçmesini ve bonservisine karşılık 500 bin Euro ek talepte bulunduğu öğrenildi. Oyuncunun bu şartlarda yönetimle el sıkıştığı ve birkaç kulüp ile temas halinde olduğu kaydedildi.
RAMAZAN İÇİN KAMP SONRASI KARAR VERİLECEK
Trabzonspor’da A takım ile geride kalan sezonda 4 maça çıkan ve ardından yaşadığı sakatlıkla sezonu kapatan Ramazan Övüç’e, Süper Lig ve PTT 1’inci Lig ekiplerinden teklifler geldiği öğrenildi. A takım forması ile çıktığı 4 maçta sergilediği performans ile dikkat çeken 22 yaşındaki genç oyuncu için kararın kamp sonrası verileceği belirtildi. Eskişehirspor’un da kadrosuna katmak istediği Ramazan Övüç için kararı Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Macaristan kampının ardından vereceği, oyuncunun performans durumuna göre kiralık olarak gönderilebileceği ifade edildi.

FOTOĞRAF