Trabzonspor, kaleci Onur Recep Kıvrak ve Brezilyalı futbolcu Alanzinho’nun sözleşmesini uzattı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki törende Onur 5, Aalanzinho ise 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Recep Denizer, iki sporcunun bugüne kadar Trabzonspor'a çok önemli katkıları olduğunu belirterek, “Attıkları imzalarla bunu pekiştireceğiz. Uzun yıllar her iki kardeşimizden de Trabzonspor’a hizmet bekliyoruz. Tüm Trabzonspor camiasına ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın.” diye konuştu.

Onur’la 5, Alanzinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını dile getiren Denizer, “Özellikle Onur’a Trabzonspor camiası olarak teşekkür etmek istiyoruz. Kulübümüzdeki dengeleri bozmamak adına kendisi büyük özveride bulunmuştur.” ifadelerini kullandı. Onur’un sözleşmesinde ‘8 milyon Euro’ya serbest kalır’ şeklinde bir maddenin bulanmadığını da ifade eden Denizer, “Onur’un uzun süre daha Trabzonspor'a önemli hizmetleri olacaktır. Kendisi de takım içerisindeki dengeleri bozmamak adına büyük özveride bulunmuştur. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başarılı kaleci Onur ise Trabzonspor ile sözleşme yenilemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Trabzonspor’un büyüklüğünü bildiğini belirten Onur, ''Bugün gerçekten benim için önemli gün. Çok mutluyum. Sonuçta kendi evimde kaldım. Tekrar sözleşmemi uzattım. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyorum. Kulübümüzün büyüklüğünü biliyorum. Bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Hırsla çalışmalarıma devam edeceğim. Duygularım tarifsiz. Böyle bir camianın yanımda olduğu için herkese teşekkür ediyorum. Sakatlığım süresi içinde başta başkan ve yöneticiler olmak üzere herkese beni dünyanın en iyi doktoruna gönderdikleri için teşekkür ederim. Bana ne kadar değer verdiklerini ve sahip çıktıklarını biliyorum. Bunun en iyi örneği budur.” şeklinde konuştu.

Takım arkadaşı kaleci kaptan Tolga’dan da övgüyle bahseden Onur, şöyle devam etti: “Tolga abi önce çok iyi bir abi, insan ve iyi bir kaptan. Şu anda kendimi her şeyimle hazır hissediyorum. Şans gelirse kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum. Aslında Bora abi ve Zeki’yi de katarsak çok iyi 4 kalecimiz var. Büyük takımların hedefleri büyük olduğu için iyi kalecileri olmak zorunda. İyi kaleciler sıkıntı değil Trabzonspor için şans. Rekabet her zaman takıma kazandırır. Elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışıp o formayı alnımızın akıyla terleteceğiz.”

Brezilyalı futbolcu Alanzinho da 3 sene sonra kendine yeni bir sayfa açtığını kaydederek, “3 yılın üzerine yeni sayfa açıyorum. Bunun için çok mutlu ve memnunum. Mutluluklarla ve çok güzel deyimlerle geçen 3 yılı geride bıraktım. Kulüp ve şehirdeki insanlar beni çok iyi sahiplendiler, sürekli yardımcı oldular. Buraya büyük bir aidiyet duyuyorum. Türk futbolunda bu kadar önemli yeri ve futbol geleneği olan bir yerde devam etmek, buranın parçası olmak benim için büyük onur. Yeni açılan bu sayfada umarım katkılarım daha üst seviyeye çıkar.” diye konuştu.