UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Perşembe akşamı oynayacağı Rabotnicki maçı için Makedonya’nın başkenti Üsküp'e gelen Trabzonspor'u, bu ülkedeki Trabzonspor taraftarları büyük coşkuyla karşıladı.
LÜKSEMBURG'DAN ÖZEL UÇAKLA GELDİLER
Trabzonspor, ikinci dönem yurt dışı kamp çalışmalarını sürdürdüğü Almanya’nın Trier kentinden bu sabah otobüsle 40 kilometre uzaklıktaki Lüksemburg'a geçti ve THY'ye ait özel uçakla Makedonya'nın başkenti Üsküp'e hareket etti. Yaklaşık 2 saatlik uçak yolculuğunun ardından saat 14.15 sıralarında Üsküp Alexander The Great Havalimanı’na ulaşan kafileyi Makedonya’daki Türkiye Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı.
COŞKULU KARŞILAMA
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bulunduğu kafileyi havalimanı çıkışında Makedonya'da Trabzonsporlu olmalarıyla bilinen Banisa köyünden gelen Makedonlar ve bu ülkede yaşayan Türk taraftarlar karşıladı. Trabzonspor bayrakları taşıyan, "Bize her yer Trabzon" sloganı atan taraftarlar, başta teknik direktör Şota Arveladze olmak üzere bir çok oyuncuyla fotoğraf çektirdi, sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na da çiçek verdi ve fotoğraf çektirdi. Trabzonspor kafilesi daha sonra konaklayacağı otele geçti.
Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, yarın yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Nationalarena Philip II Stadyumu'nda basın toplantısı yapacak. Trabzonspor'un ilk 15 dakikası medyaya açık antrenmanı ise aynı stadyumda saat 19.30'da başlayacak.

FOTOĞRAF