SPOR Toto Süper Lig'in 6’ncı haftasında yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor kafilesini Kastamonu'ya götürmek için bindiği uçak, pistin başında farkedilen arıza yüzünden  havalanmadan aprona dönmek zorunda kaldı.
UÇAK KONTROLDEN GEÇİRİLDİKTEN SONRA HAVALANDI
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde son hazırlıklarını tamamladıktan sonra Trabzon Havalimanı’na gelen bordo mavili takımın bindiği THY'ye ait özel uçak, saat 14.30'da  havalanmak üzere hareket etti. Ancak pistin başına giden uçak, bir süre sonra tekrar aprona döndü. Edinilen bilgilere göre arıza kaydı veren uçak, apronda teknik heyet tarafından kontrolden geçirildikten sonra saat 15.00’de Kastamonu’ya hareket etti.
KAFİLEDE 23 FUTBOLCU YER ALDI
Bu arada Trabzonspor'un Karabük kafilesinde Onur, Esteban, Furkan, Uğurcan, Zeki, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Durica, Akakpo, İbanez, Okay, Aytaç, Onazi, Mehmet, Bero, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Castillo, Abdülkadir, Muhammet Demir, Sheidaev, Suk ve N’doye olmak üzere toplam 23 oyuncu yer aldı. Uğur Demirok ve Güray Vural ise Karabük’e götürülmedi.