TÜRKİYE Basketbol Ligi ekibi Trabzonspor Medical Park, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Başantrenör Nenad Markoviç'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu ve Genel Menajer Nihat Mala’nın hazır bulunduğu törenle kendisini 2 yıl daha bordo mavili kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalayan Nenad Markoviç, Trabzon şehrinin ve Trabzonspor camiasının tartışılmaz bir büyüklüğü olduğunu dile getirirken şöyle dedi:

"Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Trabzon denince insanın aklına ilk olarak futbol geliyor. Heyecanlı, hırslı, başarı isteyen bir şehir. Yeşil ve mavinin buluştuğu bu güzel şehre ve insanlarına basketbol adına güzel şeyler yaşatmak istiyorum."

Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu ise Nenad Markoviç’in başarıya ulaşılacak yolda, doğru, başarılı ve hırslı bir antrenör olduğunu belirtti, "Özellikle Euro Challenge Kupası’nda 12 maçta alınan 11 galibiyetle, basketbol takımımızın ülke tanıtımına ve prestijine yaptığı katkı hepimize onur ve gurur verdi. Nenad Markovic ile 2 yıl daha anlaşmaya vardık. Ümit ediyorum ki, Türkiye Basketbol liginde ve Euro Challenge'de belirlenen hedeflere ulaşacağız" dedi.