TRABZONSPOR teknik direktörü Vahid Halilhodzic'le  yaşadığı sorun sonrası kadro dışı bırakılan Fransız futbolcusu Florent Malouda’nın sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi.
Geçtiğimiz sezon teknik direktör Mustafa Akçay ile sorun yaşayan, ardından teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından da kadro dışı bırakılan Malouda, geçtiğimiz hafta da Vahid Halilhodzic ile tartıştı. Tartışmanın ardından süresiz olarak kadro dışı bırakılan Fransız yıldız ile yapılan sözleşmenin feshi için yapılan görüşmeler sona erdi.
Bordo mavili kulübün internet sitesinde Malouda'yla ilgili şu açıklama yapıldı:
"Kulübümüz, Florent Malouda’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırmıştır. Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, Malouda’nın sözleşmesinin sonlandırılması hakkında, (Dramatik hale getirecek bir durum yok. Malouda ve Trabzonspor kendileri için en iyi olanı yaptı. Malouda ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bundan sonraki futbol yaşantısında kendisine başarılar dilerim) ifadelerini kullanırken, Florent Malouda ise, ‘Geçen sezon benim için müthiş bir deneyimdi. Ancak yoluma devam etmenin zamanı geldi. Henüz ne yapacağıma karar vermedim. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı ancak bu şekilde sonlandırmanın doğru olduğuna karar verdik. Kulüp yönetimine, çalışanlarına, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ederim' dedi. Kulübümüz, Malouda ile yaptığı görüşmede, Malouda ile teknik direktörümüz Vahid Halilhodzic arasında yaşanan gerginliğin bir daha gündeme gelmemesi konusundaki hassasiyetini ortaya koymuştur."

FOTOĞRAFLI