TRABZONSPUR’un UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.
Buna göre Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba günü saat 14.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu'nda başlayacak. Trabzonspor’un maçtan bir gün önceki antrenmanı ise saat 17.00'de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılacak ve 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
Çarşamba günü 14.00'de Trabzon’a gelecek olan Lokeren'in teknik direktörü Peter Maes ise aynı gün saat 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 18.30’da stadyumda gerçekleştirilecek antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
LOKEREN BİLETLERİ SATIŞTA
Trabzonspor Kulübü, Perşembe akşamı saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak Lokeren maçının bilet satışıyla ilgili bir açıklama yaptı. İnternet sitesinden yayınlanan açıklamada, Lokeren maçı için tek maçlık bilet satışı yapıldığı hatırlatılarak, "Buna göre taraftarlarımız bilet yüklemesini www.passo.com.tr adresinden ve Hüseyin Avni Aker Stadı gişelerinden yapabilir. Bunun dışında Passoling kartına sahip olmayan taraftarlarımız stadyum gişelerinden tek maçlık kart alabilir" denildi.
Trabzonspor-Lokeren maçı bilet fiyatları ise, Kale Arkası 30, Maraton 50, Kapalı Kenar 80, Kapalı Orta 100, VIP 200, VIP Özel C-I arası 500 ve VIP Özel A-B sırası 1.000 TL olarak belirlendi.
FERHAT’A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Trabzonspor’da Ferhat Yazgan'a 22'nci yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Bordo mavili takımın öğle yemeği sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Ferhat'a pastasından ilk olarak Yusuf Erdoğan ikram etti. Genç oyuncuyu takım arkadaşları ve teknik heyet de tebrik etti.

FOTOĞRAF