TRABZONSPOR, Dinamo Moskova'nın Brezilyalı stoperi Douglas Franco Teixeira ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kulübüne 1.5 milyon euro sözleşme fesih bedeli verilecek olan savunma oyuncusuna da 3 yıl için toplam 4.5 milyon euro garanti para verileceği belirtildi.
Transfer sezonunda Mbia, N'Doye, Cavanda, Esteban Alvarado gibi yabancı oyuncularla anlaşan Trabzonspor, önceki gece Trabzon'a getirerek dün sağlık kontrolünden geçirdiği Dinamo Moskova'nın stoperi Douglas Franca Teixeira ile anlaştığını açıkladı.
Bordo mavililer, Dinamo Moskova'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.5 milyon euro ödeyeceğini öğle saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Oyuncuya ise 3 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 1.5 milyon euro olmak üzere toplam 4.5 milyon euro garanti para ödeneceği vurgulandı. Douglas Franco için Pazartesi günü imza töreni düzenleneceği vurgulandı.
İKİ TRANSFER DAHA BİTEBİLİR
Savunmasını güçlendirmek adına Nantes'in stoperi Papy Djilobodji ile uzun süredir ilgilenen Trabzonspor'un bu transferi de sonlandırmak için büyük uğraş verdiği vurgulandı. Ayrıca Avusturya'nın Rapid Wien takımının genç orta saha oyuncusu Louis Schaub'un da bordo mavililerin kadrosuna katmak istediği isimler arasında olduğu belirtildi.