TRABZONSPOR’da Teknik Direktör Ersun Yanal, Çaykur Rizespor maçında kadroda mecburi değişikliğe gidecek.
Spor Toto Süper Lig’de özellikle ikinci yarıda kadro istikrarını yakalayan ve ilk 11’ini birkaç değişikliğin dışında büyük oranda koruyan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle ligin 26’ncı haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçı kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak.
EN AZ 4 EKSİK
Bordo mavililerde sakatlığı bulunan Emmanuel Mas’ın yanı sıra kart cezalısı olan Yusuf Yazıcı, Uğur Demirok ve Joao Pereira Rize deplasmanında görev yapamayacak. Sakatlık sürecini geride bırakan ancak antrenman eksiği bulunan Jan Durica’nın da Çaykur Rizespor maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili karar yapılacak son değerlendirmelerin ardından verilecek.
SAVUNMA HATTI DEĞİŞİYOR
Trabzonspor’da eksikler nedeniyle en büyük değişim ise savunma hattında yaşanacak. Bordo mavililerde ligde son oynanan Galatasaray karşılaşmasında görev yapan Pereira ve Uğur cezaları, Mas ise sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Yanal’ın bu oyuncuların yokluğunda savunmada Zeki, Durica, Medjani ve Mustafa’ya görev vermesi bekleniyor.
ALEMDAROĞLU: ÇIKIŞIMIZ TESADÜF DEĞİL
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Okan Alemdaroğlu, takımın ikinci yarıda yakaladığı çıkışın tesadüfi olmadığını söyledi. 2017 yılında yenilgisiz ilerlediklerini hatırlatan Alemdaroğlu, "Arzu ettiğimiz günlerin geleceğine inanıyorduk. Bu bir anda olmadı. Yapılan transferler, takımın uyum sağlaması ve ekip ruhu bu sonuçları ortaya çıkardı. Henüz bir şey bitmiş değil. Daha yolun başındayız ve başarılı sonuçlarımızı sürdürmek istiyoruz. Önümüzde Çaykur Rizespor maçı var. Kalan maçlarımızdan da iyi sonuçlar alarak bu güzel havayı gelecek sezona da taşımak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF