TRABZONSPOR CEO'su Burak Gürdal, sahada alın teri ile mücadele eden futbolcu ve teknik heyetin hedef alınmaması gerektiğini belirterek, "Herkes kendi bahçesinin önünü temizlesin" dedi.
Trabzonspor Kulübü CEO’su Burak Gürdal, kulüp olarak adil bir ligde mücadele etmek istediklerini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Gürdal, "Türk futbolunun yanına, her cümlede marka değerini ekleyen kişi, kurum ve kuruluşlar, Spor Toto Süper Lig’in içine düştüğü derin ve karanlık çukura dikkat etmeli. Futbolu yönetenler, henüz daha ligin 3'üncü haftası oynanmış olmasına rağmen, gazete manşetlerini ve televizyon yorumcularının sözlerini iyi irdelemelidir. Bir yanda hakem hataları nedeniyle birilerinin puanları el değiştiriyor, diğer tarafta oyuncular birbirine giriyor. Kulüp yöneticileri ve futbolcular güven sorunu nedeniyle futbolu bırakma noktasına geliyor, el insaf…" görüşlerine yer verdi.
"TÜRK FUTBOLU BU CEZAYI DAHA FAZLA ÇEKMESİN"
Gürdal, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Geçtiğimiz dönemlerde başkan ve yönetici açıklamaları nedeniyle futbolun gerildiğine dem vuranlar, şimdi şapkalarını önlerine koyup, derinlemesine düşünmeli ve gerekirse kendileri hakkında radikal kararlar vermeli. Rakip takımlarla eşit mücadele ettiğimiz Avrupa kupalarında, geçen sezon ve bu sezon göstermiş olduğumuz başarı ortadadır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak adil bir sezon yaşanmasının ne denli önemli olduğunu sezon başlamadan önce de dile getirdik. Artık kimse sahada alnının teri ile mücadele eden futbolcu ve teknik heyet ile kendi işlerini ve ailelerini bir kenara bırakarak, yöneticisi olduklarını kulüpleri yukarılara taşımak isteyen kişileri hedef almasın. Herkes kendi bahçesinin önünü temizlesin ve Türk futbolu bu cezayı daha fazla çekmesin.”
KASIMPAŞA VE WARSZAWA MAÇININ BİLETLERİ BELLİ OLDU
Bu arada Trabzonspor’un Spor Toto Süper Ligi’nde Kasımpaşa ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Legia Warszawa maçı bilet fiyatları belli oldu. Buna göre her iki maçın bilet fiyatları şu şekilde:
"Kale arkası: 30 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP: 200 TL, VIP Özel C-I arası: 500 TL, VIP Özel A-B sırası: 1.000.-TL" Bu arada kulüp sitesinden yapılan açıklamada Kasımpaşa maçı için yarın, Legia Warszawa maçı için ise Perşembe günü bilet yüklemelerinin başlayacağı belirtildi.
TRABZONSPOR ARA VERMEDEN BAŞLADI
Trabzonspor dün akşam İstanbul Başakşehir ile oynadığı maçın ardından ara vermeden Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Mustafa Yumlu ve Aykut ile Deniz Yılmaz katılmadı. Diğer futbolcular antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI