Trabzonspor taraftarlarının transferini en çok istediği isimlerin başında yer alan 24 yaşındaki Kolombiyalı Fabian Castillo'yu İstanbul'a getiren ve burada görüşen bordo mavili yönetimin, oyuncuyla 4 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.

YILLIK ALACAĞINDAN FEDAKARLIK YAPTI

Uzun süren görüşmeler neticesinde Castillo'nun yıllık alacağı ücrette indirime gittiği ve aradaki pürüzlerin giderilmesiyle el sıkışıldığı ifade edildi. İstanbul’da yapılacak sağlık kontrollerinin ardından bu transferin resmen açıklanması beklenirken, resmi açıklamanın ardından ise oyuncunun Macaristan kampına dahil olacağı kaydedildi.

ERKAN ZENGİN ESKİŞEHİR’E GİDİYOR

Bu arada, Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Erkan Zengin’in Eskişehirspor ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Eskişehirspor'un bordo mavililere 500 bin Euro ve bir oyuncu teklifinde bulunduğu, Trabzonspor'un ise bu teklife onay verdiği öğrenildi. Tarafların bu hafta içerisinde anlaşarak bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor.

BAŞKAN USTA TARAFTARA SESLENDİ: "SON VERİN"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, taraftara seslendi, oyuncular üzerinden yapılan yıpratmalara son verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Usta, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda, "Trabzonspor'u şartsız sevenlere! Zaman, oyuncular üzerinden yapılan yıpratmalara kayıtsız şartsız son verme zamanıdır. Emin olun iyi olacak" ifadelerini kullandı.