Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması sonrasında ortalık karıştı... İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadıköy'den ayrılırken aracı bir grup Fenerbahçeli taraftar tarafından saldırıya uğradı, polis de bu gruba müdahale etti... Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, yaşanan olayları şu sözlerle anlattı: Resmen linç girişimi yapıldı. Son anda kıl payı kurtulduk. Yazıklar olsun. Stat müdürü röportaj yapmamızı engellemeye ve telefonlarımızı elimizden almaya çalıştı ama tabii ki başaramadılar."

Karşılaşma sonrası stat çıkışında medya mensuplarına açıklama yapan Hacıosmanoğlu'na, bir Fenerbahçe taraftarı "Hakemi kaç liraya satın aldınız?" şeklinde bağırdı.

Hacıosmanoğlu'nun taraftara "Onu kendi başkanınıza sorun" karşılığını vermesinin ardından, stat önünde bekleyen bir grup Fenerbahçe taraftarı, bu kez küfür etti.

"HAKEMİ KAÇA SATIN ALDINIZ"


Küfür edilmesi üzerine sinirlenerek taraftarların olduğu bölüme yönelen Hacıosmanoğlu, yanında bulunan kişilerin araya girmesiyle güçlükle kendisini bekleyen araca bindirildi.

Daha sonra, Fenerbahçe taraftarları, Hacıosmanoğlu'nun aracına taş ve şişe fırlattı. Araç stat otoparkına sokulurken, güvenlik güçleri taraftarları göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunarak uzaklaştırdı.

Bu sırada, sarı-lacivertli taraftarlar, polise de şişe attı. Başına şişe isabet eden bir polis memuru yaralandı. Bu esnada stat otoparkının kepenkleri de indirilerek, taraftarların bu bölüme girmesi engellendi. Polis ekipleri, gerginliğin yaşandığı yerde güvenlik önlemi aldı.

ÇAKIROĞLU: "KABADAYIYIZ AMA O KADAR DA DEĞİL"


Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, tüm yaşananları Telegol programına telefon ile bağlanarak anlattı. İşte Çakıroğlu’nun sözleri: Resmen linç girişimi yapıldı. Garajda kilitliyiz. Basının gözü önünde linç girişimi oldu. Son anda kıl payı kurtulduk. Yazıklar olsun. Türk futbolunun elbirliğiyle içine edildi. Maçın son 5 dakikası taraftar küfür etti bize, Fenerbahçeli yöneticiler müdahale etti. Elli bin kişinin içinde 20 kişiyiz, kabadayıyız ama o kadar da değil. Stat müdürü röportaj yapmamızı engellemeye ve telefonlarımızı elimizden almaya çalıştı ama tabii ki başaramadılar. Biz burada 20 kişi olmasaydık linç olurduk."